Az aktuális rész ismertetője: Vikas Puduccseri városában kipróbálja az egyik népszerű, bárányból készült utcai finomságot, miközben megismerkedik az egyik bódé tulajdonosával. Ezután iszik egy forró kávét, és megismerkedik a Chettinad-régió konyhájával. Végül pedig szokásához híven a megkóstolt fogásokat saját fantáziája szerint alakítja át.
A műsor ismertetése: Az "ételekkel való kísérletezés" legtöbbünk számára azzal egyenlő, hogy egy újabb gasztronómiai stílussal próbálkozunk. De a Michelin-csillagos séf, Vineet Bhatia számára ez valóban új csemegék feltalálását jelenti. Az ananászos curry és a csokoládés samosa csak néhány a mesteri fogásaiból. India egész területét beutazza, helyi élelmiszereket gyűjt be és meglepő találékonysággal varázsolja el és át azokat. Egyedi főzési stílust követ, és egy-egy új ízzel áll elő minden egyes alkalommal.
Hozzászólások