Személy

Berki Krisztián

műsorvezető, szereplő
Született: 1980. július 1. (Magyarország, Tatabánya)
Meghalt: 2022. május 6. (Magyarország, Budapest)
  • 2020
    Bréking Szilveszter 10 műsorvezető műsorvezető (magyar szórakoztató műsor, 66 perc, 2020)
  • 2020
    Bréking 3.8 műsorvezető műsorvezető (60 perc, 2020)
  • 2017
    Danny Blue - A Tudatfeletti 6.6 szereplő szereplő (magyar szórakoztató műsor, 2017)
  • 2014
    Éden Hotel 18+ 2.6 műsorvezető műsorvezető (magyar valóságshow, 50 perc, 2014)
  • 2014
    FEM3 Café 3.7 műsorvezető műsorvezető (magyar magazinműsor, 2014)

Hozzászólások

napraforgó 2022 máj. 12. - 16:48:26
Elég különös, hogy egy olyan halálesetnél, ahol felmerült a kábitószer fogyasztás gyanúja, csak egy hét múlvára igérik a boncolást? Az ember azt hinné, hogy rögtön előre veszik az ilyen eseteket.

És sajnos semmit nem lehet tudni, hogy kivel, vagy kikkel vitatkozott Berki a halálát megelőzően, pedig utaltak rá, hogy a szomszédok már egy ideje veszekedések zaját hallották a lakásból. Kivel vitatkozott? Mazsival? Pamelával? A dilerével, vagy az uzsorásaival?
A sajtó máskor ügyesen szóra birja a szomszédokat, most meg semmit nem tudni.
offtopic
Edmond Dantes 2022 máj. 11. - 10:25:14
Celebséghez is három szereplő kell, mint pl. az ogy. képviselőséghez: 1) a celeb (ogy. képviselő) maga 2) azok, akik őt előállítják (média ill. a pártok) 3) közönség ill. választók, akik az illetőt celebbé léptetik elő ill. képviselővé választják. Mivel utóbbi = közönség ill. választók a legnagyobb halmaz, övék a legnagyobb felelősség is.
offtopic
Sz. Péter 2022 máj. 10. - 18:41:38 Előzmény Joan Fontaine
Ezt a "mindennap új, fehér ing"-et ti tényleg elhiszitek?
Hazugság volt. Csak játszotta az eszét a nyilvánosság előtt, egyébként egy piti műmájer volt, egy köztörvényes bűnöző akiből médiasztárt csináltak.
Joan Fontaine 2022 máj. 10. - 07:58:03
Köszönöm mindannyiótok reagálását, már akik az én írásomra reagáltak, és örülök, hogy hasonló véleményen vagyunk. Dicstelen élet-dicstelen vég. Egyszer egy pap azt mondta nekem, és ez itt most talán meg is állja a helyét, hogy Isten nem büntet, hanem egyszerűen csak minden bűnnek megvan a maga természetes következménye. A mindennap új, fehér ing nálam kiütötte a biztosítékot ezzel az emberrel kapcsolatban, mert a béna kinézetről, és a sérült múltjáról végülis senki sem tehet, de azt, hogy mivé alakítja magát, és hogy tiszteli e a nőket, és egyéb embereket, valamint az életet, amit kapott másoktól, és nemcsak ő rendelkezik felette, az már igenis az ő felelőssége. A világban beteg gyerekek anyagi okok miatt nem jutnak gyógyszerhez, egészségügyi ellátáshoz-és ezt nem lehet szőnyeg alá söpörni, mert ez viszont égbekiáltó bűn. És ezért az értelmetlenül költekező embereket nem tartom embernek.
napraforgó 2022 máj. 10. - 03:50:20 Előzmény Joan Fontaine
Én nem igazán szeretem a sportokat, de Berki Krisztiánt, az igazit, tornász bajnokként ismertem meg. Lólengében Junior Eb bajnok lett és később is nagyon jó eredményeket ért el nemzetközi versenyeken. Mára visszavonult, sportigazgatóként dolgozik, ha jól tudom.
A magánéletéről nem szól a fáma, nincsenek botrányai.

EZ a másik Berki Krisztián, a celeb csak később tűnt fel. Habár ő is sportolóként kezdte - Siófokon lett kapus - de hamar vége lett a sportolói karrierjének.
Véleményem szerint neki kellett volna egy a nevéhez fűzött betűvel megkülönböztetnie magát, az akkor már hires névrokonától, pl. S, mint siófoki.
Sajnos nem tette, az extravagáns viselkedése miatt hirtelen hiresebb lett a méltán neves tornásztól. A hirességéhez hozzájárult a kedvesei megválasztása is, Oszter Alexandra, és Szabó Zsófi neve sokat dobott rajta.

Nagyon fiatalon, még ismeretlenként találkoztam vele és nem volt jó véleményem róla. Akkoriban egy fiatal kolléganőmnek udvarolt és bizony a környezetemben mindenkinek az volt a véleménye, hogy egy bunkó, aki csak kihasználta azt a lányt. Igen csúnyán beszélt vele, stb. De szerencsére annak a kapcsolatnak hamar vége lett és mi hamar meg is feledkeztünk róla.
Aztán hirtelen az FTC vezérkarában tűnt fel, majd - ki tudja miből - meg is vette a klubot.
A csillivilli magánélet is csak álca volt, rossz természete miatt egyetlen nő sem maradt mellette néhány hónapnál tovább. A jelenlegi házassága is recsegett-ropogott és ki tudja meddig tartott volna, ha a halál nem vet véget neki.



Bár mindenkit meglepett a váratlan halálhire, de ha az ember jobban belegondol, igazából nem is annyira meglepő a dicstelen vég. Lehetett volna rosszabb is, ha végre előveszik és büntetőjogi felelősségre vonják. Valószinűleg lett volna miért.
Anna Dé 2022 máj. 09. - 23:08:31 Előzmény Joan Fontaine
Többen ismerik azt a Berki Krisztiánt, mint ezt. Hidd el nekem. Csak az a Berki a sportsikereiről ismert, nem a botrányairól, meg a magamutogatásáról. Minden nap új ing. Éljen Bangladesh, meg az olcsó gyerekmunkas aki kitermelte neki. Ha szerényebben él, biztos nem ott tartana most, ahol.. Én eltudom képzelni egyébként a helyzetet, lehet ideges volt vmi miatt, aztan úgy gondolta lazul egyet amíg a lánya alszik. Valószínű nem először csinalta mar, csak most vmi nagyon mellé ment.
Joan Fontaine 2022 máj. 09. - 20:16:37
Itt nem volt szó akasztásról, kábítószerezéssel hozták összefüggésbe. Idegenkezűséget kizárták. De az elég furcsa számomra, hogy a gyereke jelenlétében valaki belője magát, igen nagy felelőtlenségre vallana, gondolom, majd valamikor kiderül, mi volt az ok. Lentebb írták, hogy van még egy Berki Krisztián, aki olimpiai bajnok, nem is tudtam, meglepett. Pedig méltóbb lenne az ismertségre, nem tudom, az embereket miért vonzza jobban az értéktelen celebség.
napraforgó 2022 máj. 07. - 04:36:35 Előzmény napraforgó
Ráadásul most olvasom, hogy a kislány nem is volt még 9 éves, csak október 29-én fogja betölteni a 9-et, szóval csak 8, max. 8 és fél éves volt.
/A gyermekpedagógusok és gyermekpszichológusok szerint a gyermek mindaddig, amig be nem tölti a 9., vagy akármelyik X. életévét életévét, addig 8 (X.- 1) évesnek tekintendő. (és ez igy van minden életévnél!)
Sajnos sokan vannak, akik már a felsőbb életkort tekintik mérvadóknak, amint a gyermek belép abba az életévbe, de ez nem helyes, mert akkor még nem várható el a korra jellemző tudás és viselkedés./

Vagyis itt egy 8 éves kislány találta meg a halott apukáját. Szerintem borzasztó lehetett neki. Még jó, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy felhivta az anyukáját segitségért.
Bár nem irják, de feltételezem, hogy az anyja hivhatta ki a mentőket és a rendőrséget, ő értesithette a jelenlegi feleséget is. Hát nem lehetett könnyű éjszaka, hajnal számukra.
Anna Dé 2022 máj. 06. - 18:18:12 Előzmény napraforgó
Ja, úgy. Nem nézek tv-t mar vagy 10 éve. Neten nézem a sorozatokat is. Ilyen celebkitermelő műsorokat meg végképp nem. A kislányát en is sajnalom. Biztos sokként érhette, nem lesz egyszerű feldolgoznia az apja halalat. Nem szep latvany egy akasztott ember. Vagy nem tudom hogy végezte, mert mondanak már mindent.
napraforgó 2022 máj. 06. - 18:07:50 Előzmény Anna Dé
Egy 9 éves gyereknek ez borzasztó sokk lehetett.

A fórum nemcsak filmeknek van. BK sok celebműsorban szerepelt, itt azokról is lehet véleményt mondani.
Anna Dé 2022 máj. 06. - 17:49:04 Előzmény napraforgó
A kislánya találta meg. De mit számít ez? Amúgy fura hogy itt róla vmi is megjelent. Nem emlékszem egy filmjére se.
napraforgó 2022 máj. 06. - 14:14:32
Eddig nem közölték, ki találta meg a holttestet, csak azt, hogy a helyszinre érkezett az első, meg a második felesége. Ezek szerint nem éltek együtt a feleségével.
Viszont aki megtalálta, nyilván bejáratos volt Berkihez, mert nem mondták hogy rátörték volna az ajtót. Valaki csak kihivta a rendőrséget, meg a mentőket, értesitette az asszonyokat, stb. Nagyon nem mondanak semmit.
Bonitó 2022 máj. 06. - 12:33:17
Ma reggel elhunyt Berki Krisztián.
Nyugodjék békében!
1/10
Nanásnani 2021 máj. 13. - 15:10:49 1/10 Előzmény Rojita
Az "igazi" Berki Krisztián mindenhol a neve mögé zárójelben odaírja (tornász).
Szerintem nem fárasztja magát a másik Berkivel. Sztem jól teszi....
Rojita 2021 máj. 13. - 11:56:45 Előzmény Nanásnani
Nem is értem, h az igazi Berki Krisztián, - az értékes ember, a tornász, az olimpiai bajnok, miért nem perelte be ezt a rossz-arcú celebet neve lejáratásáért és kérte, h viseljen legalább neve előtt egy megkülönböztető betűt: esetleg C. BK, mint celeb, R,BK, mint rossz-hírű, vagy S.B.K, mint egy senki.
De ez az őt futtató csatornának is eszébe juthatott volna az egyértelműségre utalás, ahogy ez pld a színházi világban bevett szokás.
offtopic
Edmond Dantes 2021 máj. 13. - 09:45:50 Előzmény Joan Fontaine
A New Wave Media Group-hoz tartozó médiumokból mindig hiteles, pontos és tartalmas információkhoz jutunk.
Joan Fontaine 2021 máj. 13. - 08:16:51
Az alábbi, igen-igen értelmes, lebilincselő, sőt előremutató, és a jövő generációit is magas színvonalon építő mondat bökte ki a szemem:

"Kiderült, kislányt vagy kisfiút várnak Berki Krisztiánék
LIFE.HU2021.05.13. 07:00"

Hát akkor hajrá, ilyen variációkra nem számítottunk..... :)

Sz. Péter 2019 júl. 26. - 08:58:22
Warthog82 2019 júl. 26. - 07:48:08
Ott a pont.Tényleg vicc,ez a pali el is hiszi hogy nyerhet? Az év vicce.
Warthog82 2019 júl. 25. - 20:31:07
Nincs akkora kamera amibe beleférne az arca.Bárcsak egyszer találkoznék vele abban a bizonyos sötét sikátorban.
Összes hozzászólás