Személy

Brandon Fields

Az indianai születésű Brandon Fields ötévesen zongorázni, nyolcévesen hegedülni kezdett, az alt szaxofonba pedig tízévesen szeretett bele. Tizenévesen szabadúszó zenészként működött, majd 1982-ben Los Angelesbe költözött, hogy magához ragadja az inspiráló helyi klubok és stúdiók színterét.

Debütáló felvétele, a The Other Side Of The Story 1986-ban jelent meg, mely feltárja azt a közös szálat, amely az eredeti felvételeket, a dalszerző sokarcúságát és a tehetséges zenésztársakkal való magas fokú interakciót fonja össze.

2002-ben "Az év albuma" Latin Grammyt kapott Alejandro Sanz - Y Solo Se Me Ocurre Amarte című lemezéért, és zenélt Ray Charles 2005-ös Grammy-nyertes Genius Loves Company című lemezén is.

Számos kiemelkedő előadóval turnézott együtt, pl. George Benson, Kenny Loggins, The Rippingtons, Tower of Power, Earth Wind and Fire és a Dave Weckl Band. 2006 júniusa óta Barry Manilow-val adott elő a legendás sztár házibuliján a Las Vegas Hiltonban.

Otthon, L.A.-ben Brandon folytatja az írást és a felvételeket, csiszolva jártasságát egyéb hangszereken (fuvola, billentyűk, percussion), és a kedvenc los angelesi klubjaiban játszik akusztikus és elektronikus leosztásban egyaránt. Eredeti anyagokat és aktuális kedvenceit adja elő az őt érő hatások sokaságával kombinálva a saját, egyedi, kifejező, instrumentális stílusában.

Hozzászólások