Személy

Copy Con

előadó
Született: 1983. március 2. (41 éves) (Magyarország, Szolnok)

Copy Con a jamaikai eredetű, félig éneklő, félig beszélő, ragga műfaj kiemelkedő magyar képviselője, aki a magyar nóta (Lakodalom van a mi utcánkban, Piros lett a paradicsom, nem sárga) elemeit sem átallja belekeverni zenéjébe. A Copy Con-számokat eleinte csak másolt lemezeken, barátoktól, ismerősöktől lehetett beszerezni; ekkoriban a művész maga is úgy vélte, hogy Szolnokon, kiadó nélkül fog megöregedni. Copy azonban hamar népszerűvé vált, s hihetetlen stílusbravúrjaival, mély, eredeti hangjával a fővárosi klubokat is meghódította, mitöbb: saját ?ügyei? mellett több más hazai zenei produkció kapcsán találkozhatunk nevével. Egyszóval Copy Con a hazai könnyűzenei élet nélkülözhetetlen kelléke.

Hozzászólások

10/10
Tisztelet 2009 júl. 11. - 21:46:48 10/10
Egy külön egyéniség Magyarországon! Imerem szinte inden számát és tudom kívülrõl a szövegét is. Nagyon jó. Külföldön télleg megállná a helyét, de nem szeretne, végülis meg is értem ebben õt, mert magyarországon nincs még egy ilyen király és akkor mi nem értenénk ha pl angolul énekelne...! Tisztelet mindenkinek!
10/10
GMontana 2009 júl. 04. - 12:15:10 10/10
Magyarországon Õ a mûfaj vitathatalan császára!!!
És elmondások alapján ugy tudom hogy az eggyik leg közvetlenebb az emberekkel! Én szinte mindig az Õ zénéit halgatom meg éneklem:D Külföldön is megálná a helyét! De nem akar.
10/10!