Személy

Korda György

előadó, szereplő, közreműködő
Született: 1939. január 4. (85 éves) (Magyarország, Budapest)

Hozzászólások

gladiolus 2014 nov. 19. - 12:32:58
Nem is tudom, mit írjak ide, egy régi, régi fényképen láttam meg õket, arról jutottak eszembe. Mit lehetne mondani róluk, azért írok itt kettejükrõl, mert a közös topikjukban gyakorlatilag nincs hozzászólás, én meg aztán nem indítom el. :-)

Hát szóval nem szokványos emberek. Az életstílusuk tetszik, amit giccsgyártással elértek, végülis sokmindenre jó, mert hát örök szabály az életben, hogy bizonyos dolgokat jól el lehet adni. Sok munka biztos van mögötte, aztán az eredmény értékelése már mindenkinek szabad döntése. De gondolom, színes életet éltek/élnek.

Egyedi hajkorona és hang, :-), meg értékrend, de úgy látom, jól mûködik mai világunkban, hát akkor ez van.
Na mindegy, találtam egy régi képet, amin kicsit elidõztem, és az fogalmazódott meg bennem, hogy a fiatalság természetes szépségét ( itt most Klárikáról van szó) nem tudja visszahozni semmiféle modern kozmetikai eljárás vagy arcra kenhetõ csinálmány. Ez így volt jó, hasonló színeket kéne használni most is, mert habár sokminden visszahozhatatlan, azért a hajszínt meg lehetett volna õrizni, mivel a jelenlegi nem elõnyös. Gondolom a fiatalítás volt az elképzelés alapja, de felesleges, a vörös sokkal jobb volt, és jobb lenne most is.
1/10
majorlacko 2013 aug. 20. - 11:49:25 1/10 Előzmény Ktesibios
Klein und Weiner/Boros párostól ugyan mit lehet várni? Errõl szól a media.
sofi 72 2013 jún. 08. - 20:12:15
Szerintem a csúcspont az volt, amikor tavaly, vagy tavaly elõtt kint voltak a "Szigeten" és a részeg horda tombolását saját maguknak (a sikerüknek) titulálták, nem pedig a jó pár ezer alkohol egységnek, amivel betöltve õrjöngött a közönség valamelyik gagyi "slágerükre" ami csak azért volt régen is cucc, mert csak ezt tolta 1000 éve a rádió, és a tv. :D
kanalasjenõke 2013 jún. 08. - 09:05:54
Azért valljátok be, Gyuri bácsi olajosan csillogó, ravaszkás, apró malacszemei ellenállhatatlanok!
És amikor Klárikámmal a mammammamamammamriama-t éneklik, az olyan mintha az angyalok muzsikálnának.
1/10
Ktesibios 2013 jún. 07. - 21:36:55 1/10
Most láttam a Dunán a "Hogy volt?"-ban. Ez a fickó, sajnos ezt kell mondjam, egy komplett elmebeteg. Tökéletesen elveszítette a reális önértékelését. A saját hangjáról áradozik, a csodás hangszínérõl, a páratlan tisztaságáról, meg arról, hogy õ egy fantasztikus póker-kommentátor. Nem más mondja, õ mondja. Szánalmas. Mint ahogy az is, hogy idáig juthatott. Klárika pedig folyamatosan kontráz neki, elképesztõen közönséges volt az egész.
10/10
szingh 2009 febr. 27. - 23:56:15 10/10
"röjál fless!!!röjál fless!!!" Ilyen nincs! Ez egy kincs!