Személy

Kovács Martina

színész, előadó, további szereplő
Született: 1976. augusztus 11. (47 éves)

Hozzászólások

mulao 2010 jan. 10. - 19:10:39 Előzmény liebetundeBT
Köszönöm, hogy segíteni akartál, de tévedsz.A Szezonban Martina és Judit is játszik, Juditnak van nagyobb szerepe, a pincérlány, Mrtina pedig epizódszerplõ, õ is pincért alakít, õ küldi el a három barátot, mikor inni akarnak.
liebetundeBT 2010 jan. 10. - 00:50:08 Előzmény mulao
Segítek, mulao! Rezes Juditra hasonlít. Olyannyira, hogy a Szezonban nem Martina játszott, hanem Rezes Judit. Én most láttam A nõ vágyában és én meg azt hittem, hogy RJ-ot látom, mert õt még nem ismertem. Szerintem ez a titok nyitja.
mulao 2009 márc. 23. - 14:10:56
Nem értem miért nem sikerûlt befutnia,mert szerintem a tehetsége megvan hozzá,az arca is mondható különlegesnek,sõt olyan helyes lány kinézete van talán és a hangja is egész jó.És ami még elengedhetetlen,a vetkõzés,hát nála ez is megvolt.Inkább közömbös,de azért kedvelem.Ezekben láttam,szerintem jó volt bennük:I love Budapest,Nincsen nekem vágyam semmi,Szezon.Hát a Szezoban, amit abban a kisszerepben mûvelt,azt talán még tanítani is lehetne.Nekem nagyon bejött.A másik kettõben is elég nagyon jónak találtam.Az arca mitha emlékeztetne egy külföldi színésznõre,vagy csak egy másik színésznõre,de nem tudok rájönni,hogy kire.Lehet,hogy még befut,majd talán, akkor mikor az Oroszlán-Ónodi-Schell-Dobó párosíttás lejár,ami már közel van,s amikor az utánuk következõk is,bár akkor már lehet idõs lesz hozzá.Mindegy jó színésznõnek tartom.