Személy

Morvai Noémi

műsorvezető, szereplő, szerkesztő

Hozzászólások

Trivia Showtime 2019 dec. 01. - 12:20:21
...Gusztusos a csomagolás a Pávában is...
Sweet-But-Psycho 2019 aug. 24. - 13:28:59 Előzmény Trivia Showtime
Igazad van, Trivia! A legjobb csaj a tévében. Elválik a (köz)média szervilis, igénytelen szennytengerétől. Az "aranyos, de okos is" ritka példája. ;-)
Trivia Showtime 2019 aug. 24. - 11:55:40
Ugyan nem vagyok olyan elkötelezett rajongó, mint az előttem szólók, de valóban jól esik nézni, ahogy az intelligencia, a báj, a humor, a kedves visszafogottság és a pajkos kikacsintás egyszerre jelenik meg a képernyőn Morvai Noémi személyében.
A Kult'30 című műsor augusztusi adásába pillantva például bődületes a kontraszt Noémi és "műsorvezető" társai: a magát minden esetben kétségbeesetten és erőszakosan a nézőre erőltetni próbáló Galán Angéla és "de-jól-illik-a-kezembe-a-mikrofon"-Barbara (? - ha ez a neve) között, magasan Noémi javára.
És persze Morvai Noémi üdítő jelenség trampli Klaudiák, denevér Gabriellák és együnk-igyunk Marcsik mellett is!
dralizs78 2015 jan. 11. - 08:15:12
Morvai Noémi a magyar mûsorvezetés,valamint mûsorszerkesztés etalonja!Szombathely-Olad.
iq_0negativ 2008 aug. 12. - 16:12:36
te vagy aki kell te vagy aki mindig kell meghalok hogy ha rám nézel. egyetlen szó olyan vígasztaló semmiség amit kérnék tõled a fél életem és ha kell mindenem atiéd, Ugye ébren tart még. noémi szeretem magát szeretem a kedves mosolyát. szeretném ha szeretne és rám nevetne nem kivánom sokáig csak örökre.nekem egy asszony egy asszony kell ki mindíg nevet, egy asszony egy asszony kell ki mindíg szeret.valahol benned él egy kis világ , ahol minden szép és jó talán, gyere és képzeld el hogy mindent látsz.szereted e még ha csillagos az ég , keresed-e még hogy melyik a tiéd. Szeretnék már hallani már te rólad.
gyere meséljj! mondd el mi fáj.
ifj Berta István
gyöngyösröl.
millió puszi NOÉMINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!