Személy

Pintér Tibor

színész, rendező, előadó
Született: 1974. január 21. (46 éves) (Magyarország, Budapest)

1996-ban diplomázott Színház és Filmművészeti Főiskola Operett-Musical szakán, Szinetár Miklós osztályában. Színészként több nagy sikerű filmsorozat epizódszerepeiből ismerhetjük. Operett- és musicalénekesként nap mint nap bizonyítja tehetségét.

Hozzászólások

بيكاسو 2019 okt. 24. - 08:19:25 Előzmény gladiolus
Ez az ecsetfej de gáz. Elmegy 12-14 éves korig, utána ciki. Normális ember rosszul van Tenyától; túl sok, nem csodálom szegény lány szüleit. Jól írták előttünk is: "celebkezdemény". Tényleg úgy viselkedik, mint egy tini, pedig negyven elmúlt (ami nem baj, ha kortalan lélek az ember, de könyörgöm ne öltözzön már úgy, meg olyan hajakat csináljon, mint egy tizenéves, mert inkább szánalmas, mint menő)... sztárban sztár leszek válogatóján is a barátnője énekel, ő meg ripacskodik, nagyképűsködik. Inkább maradjon a színház(á)nál, a megítélése pozitívabb lesz. Persze csak szvsz.
gladiolus 2019 okt. 24. - 07:22:57
Már megint az orrom elé került egy cikk, amin jó röhögtem. Szegény alanynak van valami új barátnője, és a szülők nem fogadják el, mert negyven nemtom hányévesen még mindig nőcsábász. Csodálkozik?
Ebben a korban már ezt ki kellett volna nőni. Nem? Kac, kac.

https://www.origo.hu/teve/20191023-rosszul-vannak-pinter-tibortol-baratnoje-szulei-tv.html
luppio 2019 febr. 03. - 20:06:43
Egyutt utazva egy repcsin a csókával, meglehetősen szánalmas celebkezdemény benyomását teszi...
erolkodve a kozeppontba, - valaki vegyen mar eszre- a vilag legjobb testű mélynövésű gyereklányával...
Gáááááz
gladiolus 2018 dec. 11. - 17:13:32
Kicsit unalmas már, hogy állandóan egy csomó helyen feltűnnek a cikkek erről az emberkéről. Mostmár megnéztem, hogy kicsoda, micsoda, nem tudok róla semmit. De nem látok és hallok semmi rendkívülit, egy nagyon szimpla, átlag celebnek látom, csúnyácska arccal, átlagos hanggal, kigyúrt testalkattal.
Olyan jó lenne olyan embereket látni, hallani, akik eltérnek az átlagtól, mert ebből a Péntértibor típusból nagyon sok van, és ezt a kategóriát mindig is rühelltem. Ezek szoktak az élet nagy és fontos dolgaiba belebukni. Főként, ha még beképzeltek is a csekélyke tudásukra.
1/10
Warthog82 2018 nov. 01. - 06:12:06 1/10
Borzasztóan beképzelt ez a pali.Attól hogy lovasszínháza van,még mindig csak egy nyávogó paprikajancsi.
Johann 2013 nov. 18. - 19:16:03
Nem találom túlságosan meglepõnek, hogy ekkora a hozzászólások szórása. :) Kissé valóban megosztó személyiség Pintér Tibor, de legalábbis sajátos jelenség - egyrészt a "celeb" kötõdéseivel, a kissé talán tényleg fennhordott orral, másrészt meg a lovakkal, a lovas színházzal, a történelmi témájú darabokkal. A kép tehát vegyes, nálam mégis egyértelmûen a pozitív irányba billen a mérleg nyelve. Láttam ugyanis egy-két elõadásukat (pl. Trója, Honfoglalás) és bár nem egészen az én stílusom ez a vonal, azt el kell ismernem, hogy sokaknak (talán elsõsorban a fiataloknak) hatalmas élményt jelent egy-egy ilyen este. A RaM-ban ezt elég határozottan megtapasztalhattam (elsõsorban a Honfoglalást követõ hatalmas ovációra gondolok).
A Trója egyébként most pénteken a Klauzál Házban is megtekinthetõ ( http://www.klauzalhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=511:klauzal-berlet-troja-&catid=44:szinhaz&Itemid=83 ); sajnálom, hogy mindez megint csak lemaradt a port.hu-ról, holott a ház honlapján hónapok óta fenn van színházi mûsoruk (és magam is jó néhányszor jeleztem ezt a port felé).
10/10
Hegyikristály 2012 okt. 08. - 11:29:50 10/10
Amikor TV-ben láttam nem mint színész hanem köz szereplõ, eléggé beképzelt emberkének tûnt. De volt szerencsém múlthónapban megnézni a Honfoglalást és azóta teljesen más a véleményem róla. IMÁDOM!!!! Kedvenc színészem lett. Nagyon jó színész, csodás hanggal teljesen elbûvölt!!!!!! Elõadás elõtt ki jött és beszélt a közönséghez annyira kedves volt. Nekem 10/10-es!!
Tyrannosaurus(velo)Rex 2011 ápr. 22. - 19:36:41
Nem tudom megítélni színészként, mert még nem láttam színházban. Valami celeb mûsorban láttam egyszer. Lesírt minden gesztusáról, mozdulatáról, hogy rettenetesen meg van magával elégedve. Szép arányos testalkata van, de attól még lehetne szerény, mint általában az igazán tehetséges és nagy emberek.
mulao 2011 ápr. 22. - 14:50:31
Nagyot néztem, mióta musical -fan vagyok esett csak le, hogy elismert musicsl színész Pintér Tibor. Ilyen szempontból elszégyellem most magam. A Drakulában láttam, meg az Elisabeth-ben, mint Ferenc József. Érdekes a hangja, én speciel beszédhangja alapján nem gondolnám, hogy tud énekelni, ha meg énekel, akkor meg valahogy furcsa a hangja. Ha beszél talán kicist pöszének hat, ha meg énekel túl egyben van a hangja, ez hülyén hangzik, tudom. Nem tudom megfogalmazni mire gondolok, de nem arra, hogy rossz hangú énekes lenne, csak valahogy furcsa nekem.
mulao 2009 okt. 10. - 04:05:03
Hát szegénynek a Fej vagy írás eipódszerepében nem volt lehetõsége nagyot alakítani.A film tetszését, nem tetszését pedig nem hiszem, hogy idekéne keverni, nekem speciel tetszett, de nem a film tetszésétõl fogom megítélni.