Személy

Rosie O'Donnell

színész, szereplő, forgatókönyvíró
Született: 1962. március 21. (61 éves) (Amerikai Egyesült Államok, New York, Long Island)

Ír felmenőkkel rendelkező amerikai humorista. Pályáját a stand up comedy műfajában kezdte a hetvenes évek végén, emellett számos sorozatban és filmben szerepelt, többek között a Flintstone család első és második részében. Kétszer ment férjhez, öt gyermek édesanyja.

Hozzászólások

Petrapetrus 2010 máj. 21. - 09:57:52
Nekem a nevérõl csak a showja jut eszembe. X-)
mulao 2010 máj. 21. - 09:00:56
Én a feltüntettetek közül 4 filmjét láttam, és szerintem jó színésznõ. Meg egyedi, érdekes karakter lesz a külsejétõl. Egész nehéz, de mégis hozzá illõ érdekes, vagy furcsa, vagy nem tudom mi a legjobb kifejezés rá karaktereket alakított. Két dolgon csodálkozom, hogy csak ennyi filmje lenne, és, hogy csak egy hozzászólás érkezett még hozzá, ennél azért õ ismertebb színésznõ.Meg volt egy filmje, amibõl régen láttam valamennyit, amiben egy olyan feleséget alakított, aki csúnya és kövér volt, aztán alapított egy nõket segítõ üzletet, asszem a férjeik (gondolom bántalmazó) elhagyása érdekében.
bourne 2009 nov. 03. - 23:20:30
nem is tudtam, h ennyi filmben szerepelt ... legutóbb a Nip/tuck ban láttam ... meg ahogy a The View ban elkezdte szidni a Trumpot ... az azért elég komoly volt ...