Személy

Yancy Butler

színész

Hozzászólások

Vadrenalin 2013 dec. 30. - 00:46:00
Én is ott láttam elõször, és rögtön szomorúan konstatáltam, hogy a szép külsõhöz sajnos egy csepp tehetség sem párosult. Az rendben van, hogy nem minden színész játszik lenyûgözõen, de ennyire feltûnõen csapnivaló színészi teljesítményt ritkán látni. De azt a robotos sorozatot talán érdemes lehet megnézni: ha nem várunk tõle természetes emberi reakciókat, akkor talán nyugodtan lehet a külsejére koncentrálni. :-)
8/10
DcsabaS 2012 jan. 11. - 19:46:06 8/10
Volt anno a TV-ben egy "Gép és Ember" címû 9 részes sorozat ("Mann & Machine", 1992), amelyikben Yancy egy csinos nyomozónõ robotot :-) alakított, egy valódi férfi nyomozónak a társát. Szerintem egész érdekes sorozat volt, ugyanis szemben a szokásos klisékkel, ebben a férfi(ember) és az asszony(robot) folyamatosan tanultak egymástól, fejlõdött a személyiségük, sõt, ahogyan várható is volt, némi romantikus vonzalom is kezdett kialakulni közöttük - amikor aztán hirtelen abbahagyták a sorozatot :(. Kár érte, mindenesetre ha valahol felbukkanna, érdemes megnézni!
(Azt hiszem nem véletlen, hogy Yancy-t azóta is különös, sci-fi beütésû figurákkal környékezik meg a rendezõk, alighanem õk is látták az egykori TV sorozatot...)