Színház

Masha és a Medve

mesemusical, 2018., 2 - 10 éves kor között

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő bonyodalomba keveredik. Ezúttal egy fantasztikus kalandos nyomozásban találják magukat Rózival a malaccal, nyuszival, mókussal és a farkas testvérekkel. A történetben szerepel még Kétkedőssy professzor, aki mint a neve is mutatja, nem hisz a csodákban és a varázslatban, egy jeti fiú, aki fantasztikus dolgokra képes.

A népszerű rajzfilmsorozatból készült új gyerekmusical magyar alkotógárda részvételével készült. Ha a szereplőkkel tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelent a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

A programot 2-10 éves korú gyermekeknek ajánlják.

A(z) Pannon Produkció előadása

Stáblista:

Hozzászólások

Vacskamati12 2020 febr. 20. - 22:54:30
Nekem sem tetszett. A rajzfilmben a medve viszi a prímet, az ő reakcióin lehet nevetni. Itt akár ki is hagyhatták volna, mintha ott se lenne. Ezért odaszúrnak neki néha, hogy "Ugye, Medve??" - és ennyi.
A jelmezek jók, a szereplők nagyrésze csak dísznek van, hasonlóan a Medvéhez.
A táncok a gimnasztikai gyakorlatok szintjén vannak, a dalok felejthetőek.
A díszletnek, kellékeknek van egy-két jópofa eleme (pl. az óriástelefon), de egyébként rajzolt, vetített, a digitális technika uralja.
A történet nagyon gagyi, megírására érdemes lett volna felkérni valami használható embert, pl. Berg Juditot. Ez a legnagyobb rákfenéje a darabnak, ha a történet jó lett volna, akkor az feledtette volna a többi kevésbé jól sikerült elemet. (Nem csodálom, hogy nem merik ideírni, hogy ki írta.)

Nagyon csalódott voltam. A fiam elvolt az előadáson, neki tetszett, de még csak 5 éves volt, mikor látta. És hát a felnőtt azért van, hogy terelgesse, formálja a gyermek ízlését, igényességét kialakítsa. Hát ez a darab alkalmatlan az ilyesmire, cserébe viszont irtó drága.

SPOILER:
Hogy Mása valakit is illemre akarjon tanítani, hát ez teljes abszurdum. Karácsony összemosva a Mikulással, akinek egy yeti az unokája... Percekig még rajzfilmbetétet is néztünk, mert így oldották meg a vonatos üldözést.
csipesa 2019 szept. 22. - 07:39:36
Az ár/érték fordított arányban van. Ha fizetnének, sem ülnék be rá. Kerülendő.
1/10
rottentomatoHun 2019 máj. 05. - 17:34:48 1/10
nincs történet, nem interaktív, teljesen és totálisan élvezhetetlen, bugyuta, semmitmondó előadás. kidobott pénz, 2000 Ft-ért sem éri meg, nemhogy 7000 Ft/fő-ért.
Phoenixxx1984 2019 jan. 08. - 16:47:04
Senkinek sem ajánlom, pláne nem 3-14 éves korosztálynak. Bugyuta, követhetetlen történet, borzalmas hangosítás, sipítozó színésznő. Nulla interakció, gyakorlatilag bábszínház 6800 forint/főért.