Színház

Vadember

előadás, magyar, 2011., 8 - 10 éves kor között

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

" A mesék megmutatják a rendet, és a hozzájuk vezető utat, hogy összhangba hozzuk az ösztönöst és a racionálist!" ( Marie - Louise von Franz)

A Káva legújabb színházi programjában ismét együtt játszhatnak színészek és résztvevők. Olyan közös játékteret hozunk létre, ahol a gyerekek szabadon gondolkodhatnak arról, miért nehéz jó gyereknek lenni!
Előadásunk kiindulópontja egy mai mese, melynek főszereplője egy kisfiú, aki egy ismeretlen és kiszámíthatatlan képzeletbeli világba kerül, ahol egészen másként működnek a szabályok, mint az ismerős és megszokott hétköznapok világában. Egyszerre félelmetes és felszabadító ez a képzeletbeli világ, ahol a kisfiúnak újra kell tanulnia: mit jelent az erőszak és a hatalom, mit jelent a hazugság és az őszinteség, a szófogadás és az igazságosság.
A játék során színészek és gyerekek valamennyien nézői, alkotói és résztvevői is a történetnek. A közös gondolkodás célja, hogy kérdéseink segítségével minél alaposabban megvizsgáljuk, és minél mélyebben megértsük a minket körülvevő és bennünk élő ismerős és ismeretlen világokat.

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2012. január 17., MU Színház

Stáblista:

Vélemény: