Színház

Adáshiba

komédia, magyar, 2013.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Ha a család együtt ünnepli a legkisebb fiú, a 19 éves Imrus születésnapját, akkor talán ez a felnőttkort kezdő fiatalember áll a történet középpontjában.
Ha a Bódog családnak albérlője is van, s őt Krisztosznak hívják, akit gyakorta meglátogat tizenkét tanítvány, bizony lehetne ő is főszereplő.
Éppenséggel az idősebbik lányra, Vandára is kihegyezhetjük a történetet, hiszen válás után, frusztrált magányban azzal a hírrel érkezik, hogy kirúgták munkahelyéről.
Megérkezik Dönci is feleségével, náluk talán minden rendben, és ez jó hír, nem beszélve arról, hogy 1969. július 20-at írunk, és Neil Armstrong az első lépéseket teszi a Hold felszínén.
És miközben mindez így-úgy kiderül, a Bódog család estéjének egyetlen főszereplője van: a televízió.
Eltelt néhány évtized, változnak az idők - a főszereplő ugyanaz.

Funtek Frigyes rendezői világát az elmúlt évadban már megismerhette a kaposvári közönség: az Amint a mennyben című misztériumjáték az évad egyik legsikeresebb előadásává nőtte ki magát. A rendező most újra érzékenységet kívánó történetet visz színre - ezúttal a Stúdióban.

A(z) Csiky Gergely Színház előadása

Bemutató időpontja:

2013. február 15., Csiky Gergely Színház

Stáblista:

Hozzászólások

1/10
alibaba999 2013 ápr. 05. - 22:44:32 1/10
Sajnos ki kell mondani. Rettenetesen gyenge elõadás. Kizárólag Takács Katalin hiteles játéka és Váncsa Gábor tüneményes és mély benyomásokat ébresztõ alakítása miatt
érdemes megnézni.