Színház

artman_T_est

táncelőadás, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Két premier vegyes képességű alkotókkal és előadókkal. 
Mészöly Andrea: Az Én házam

Az Én házam című előadásban a kortárs tánc, a videó animáció és az élő színház kapcsolódásait kutattuk Bruckner Csaba halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott előadó bevonásával. A különböző irányokból és kvalitással érkező alkotókkal színész, táncos, képzőművész, videó-hang animátor együttműködve a Testtel, mint információkat felvevő, tükröző és emlékező objektívvel foglalkoztunk, ami lehet egyszerre személyes és személytelen, pártatlan is. A fizikum korlátai és az individuum útvesztőin túl, azokat az utakat kerestük, amiben összhangra találhatunk egymásban.

Koreográfus, rendező: Mészöly Andrea
Előadók: Bakó Tamás (táncművész), Bruckner Csaba (mozgáskorlátozott előadóművész)
Kövesdi László (színész)
Videó, animáció: Duliskovich Bazil (képzőművész)
Hang, programozás: Bényi Gergő (hang, videó művész)
Fotó: Pecsics Mária

Tánceánia Együttes: Fehér

A Tánceánia Együttes tagjai a pillanatban alkotunk. A próbákon megszülető táncok mintha kész alkotások lennének. Minden együtt töltött alkalom a megismételhetetlen tér és idő és mozdulat és kapcsolódás élménye. Úgy vagyunk együtt jelen, mintha minden perc az első és egyben az utolsó lenne.

Rendezés: Farkas Dorka, Gál Eszter
Asszisztens: Kálmán Ferenc
Előadók: Ádok Marietta, Bocskai Gábor, Eötvös Judit, Eszes Dávid, Farkas Dorka, Gábor Marina, Gál Eszter, Kalácska Levente,Kálmán Ferenc, Környei Kristóf,  Potoczky Gábor, Tóth KárolyZene: Bujdosó JánosAz est során:Fényterv és világítás: Nagy ZoltánHangosítás: Kádár MihályKonferál: Gyulavári Ágnes (elnök)

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2017. március 1., Trafó

Hozzászólások