Színház

Bandaloop: Strings

táncelőadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy irodaház üvegfalán bemutatott szédületes táncával a budapestieket is meghódító BANDALOOP társulat legújabb produkciójával visszatért a színháztermekbe. A Strings című előadást a Londonban élő világhírű zeneszerzővel és DJ-vel, Gabriel Prokofievvel készítették el.

Amelia Rudolph és a táncosok olyan koreográfiát alkottak, melyben a vertikális tánc művészi eszköztára a lehető legteljesebben érvényesülhet zárt térben. A produkció egyik főszereplője maga a kötél, mely nemcsak a szó fizikai, hanem metaforikus értelmében is a kapcsolatok, az összetartozás, a szakítás, a megfékezés és a felszabadítás megjelenítője.

Előadják: Virginia Broyles, Becca Dean, Melecio Estrella, Rachael Lincoln, Courtney Moreno, Jessica McKee, Roel Seeber, Jessica Swanson.

Közreműködik: Accord Quartet
A vonósnégyes tagjai: Mező Péter, Veér Csongor – hegedű, Kondor Péter – brácsa, Ölveti Mátyás – cselló

Zene: Gabriel Prokofiev. Fény: Jim French. Jelmez: Jessica McKee. Koreográfus: Amelia Rudolph és a társulat tagjai. A művészeti vezető munkatársa: Melecio Estrella, Rachael Lincoln. Művészeti vezető: Amelia Rudolph. Társulatvezető: Thomas Cavanagh

 

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások