Színház

Beszélő levelek

előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Kinyílik a hírességek postaládája.

Vajon mit írt Richard Burton Elizabeth Taylornak a szakításukkor? Mire kérte Mahatma Gandhi levelében Adolf Hitlert? Milyen tanácsot adott Kurt Vonnegut egy középiskola diákjainak? Hogyan utasította vissza Nick Cave az MTV rangos díját? És hogyan vallott szerelmet Latinovits Zoltán Ruttkai Évának?

Mindezekre és még számtalan más titokra fény derül Beszélő levelek-esteken a Mozsár Kávézóban. Minden hónapban egy házigazda és hat előadóművész hívja különleges utazásra a nézőket: híres emberek, történelmi személyek, ismert művészek életébe pillanthatunk bele legizgalmasabb, legviccesebb, legtragikusabb leveleiken keresztül. Minden alkalom különleges és megismételhetetlen lesz, hiszen minden este más előadók olvassák fel más-más hírességek leveleit, és nem hiányozhat az adott esthez illő zenei kíséret sem.

A Várkert Bazárban egy külön erre az alkalomra összeállított levélválogatást hallhat majd a közönség - a hely szelleméhez igazodva - elsősorban az irodalom jeles alakjainak tollából. Az est házigazdája Ugron Zsolna lesz, és hamarosan a levelek felolvasóinak kilétére is fény derül!
Szerkesztő, produkciós vezető: Megyeri Léna
Rendező: Böhm György
A Független Színművészetért Alapítvány produkciója


A(z) Mozsár Műhely előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

10/10
hozzászólás 2019 jún. 12. - 14:57:58 10/10
Szuper válogatások mindig!