Színház

Blue Hotel

színmű, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Mi van a csatakos pizsamákkal egy zuhanás után, a farkas szájából kikeveredve, vagy ha nem találod a kiutat az égő kastélyból? Társulatunk nyolc személyes álomból szőtte közös álmát. Amikor a tisztelt nagyérdemű átadja magát ennek a "parttalan" világnak, olyan kötéltáncossá lesz, aki elindul a magasban csillogó kötélen, mely a reális és irreális közé van kifeszítve. Abban a magasságban már az álom írja az előadást. Aludni nem tudó színészeink fakadnak dalra, hogy az éberség hálójába csalják az álmok egzotikus világát, amiből Te sem szabadulsz könnyen.

"Blue Hotel magányos szobái
Blue Hotel akárkire várni
Szobám falán egy női árny
Blue Hotel...
Blue Hotel..."

"Társulatunk megpróbált elképzelni egy helyet, ahol a saját álmainkból szőtt közös álom megjeleníthető. Ezt a helyet valahol az ébrenlét és az álom között képzeljük el, azon a vékony mezsgyén, ahonnan szinte észrevétlenül lépked ki és be az ember. Egy átmeneti szállás, egy hotel. A Blue Hotel a titkos vágyak és még titkosabb félelmek helye. Egy hely, ahol a valóság a valószínűtlennel találkozik. Ahol mindannyian visszatérő vendégek vagyunk, és a lift egyik világból a másikba visz. Az ismerősből az ismeretlenbe, a tudatosból a tudatalattiba."
A HOPPart társulat nyolc színésze a saját álmaiba várja a nézőket. Egy estére, amikor minden megtörténhet és olyat láthatsz, amiről eddig csak álmodtál. És egy dolog biztos - ebben a hotelben te garantáltan nem fogsz elaludni."

A(z) HOPPart Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2013. február 6., HOPPart Társulat

Stáblista:

Hozzászólások