Színház

Bűntény a Kék szobában

interaktív krimi

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy kedves, ámde felettébb gyanús fickó beköltözik a Lux Hotel legfelső emeleti lakosztályába, aminek a neve: Kék szoba.

Jön vele egy kevésbé kedves, viszont egyáltalán nem gyanús fiatal lány, aki elvileg unokahúg, s egy teljesen oda nem illő férfi, akiről csak annyit lehet tudni, hogy Brúnó a neve. A hotel igazgatónője viszont kifejezetten udvariatlan, miközben kívülről tudja az illemkódexet.

Már a második napon furcsa dolgok történnek: a gyanús fickó eltűnik, s vele együtt a táskája is, amiben 1 millió dollár lapult. Elvileg.

A sodró lendületű események alakulása viszont a drága nézelődőkön múlik: kiderül, hogy tudnak e titkot tartani, illetve az is, hogy kire és mire gyanakszanak leginkább?

Az első felvonás után ugyanis mindenkinek le kell írni a gyanúsítottjának nevét egy papírra, pár egyéb, megfigyeléseken alapuló kérdés megválaszolásával együtt.

Az előadás végén - miután minden kiderül - megnézzük, ki járt a helyes úton, s azok közül egy valaki elviszi a megtalált táskában lapuló kincset, ami nem más, mint egy 300.000 Ft értékű ajándékcsomag. :) Csupa csupa értékes dologgal.

Nos, akkor irány egy szabadtéri közös nyomozás, ahol tényleg mindenki gyanús és mindenki ártatlan!

Stáblista:

Szereplők

Pierre, a gyanús figura
Sophie, az "unokahúg"
Madam Marie

Alkotók

Hozzászólások