Színház

CMMN SNS PRJCT

táncelőadás, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Minden kimondatlan szabály, ami alapján egymáshoz viszonyulunk; minden kritérium, ami alapján cselekszünk, gondolkodunk és döntéseket hozunk; minden szokás és konvenció, amely befolyásolja a tetteinket; minden olyan dolog, amit normálisnak tekintünk, és amire azt mondjuk, persze; és minden, amit nem kérdőjelezünk meg. Üdvözlünk a CMMN SNS PRCJT-ben, ez itt a "józan ész" világa!

A 2015 őszén először megrendezett OPEN Fesztivál programjában szerepelt Martin Schick és Laura Kalauz által jegyzett CMMN SNS PRJCT című előadás, melyet nyolc különböző előadó-páros már több mint 90 alkalommal játszott világszerte 7 különböző nyelven. A darab magyarországi előadásán Molnár Csaba táncos/koreográfus megvásárolta a mű jogait, majd Raubinek Lilit és Szász Dánielt kérte fel az itthoni bemutató megtartására. Ez az előadópáros adja elő első ízben magyarul - a CMMN SNS PRJCT-et az idei OPEN Fesztivál záró estéjén.
A CMMN SNS PRJCT a közösségi kapcsolatokkal foglalkozik, és a hézagokkal, amelyek a gazdasági profit logikáján túli működésben keletkeznek. Az előadás olyan új kereskedelmi lehetőségeket és üzleti formákat javasol a színházi kontextuson belül, amelyek a fikció határait súrolják. Páratlan élmények a bizalmas és a szokatlan metszéspontjában: így válik a színház a szabad kereskedelem és a kalandok arénájává - egy olyan térré, amely a voyeurizmus és a részvétel között húzódik ? a tökéletlenség ódájává.

A(z) MU Színház előadása

Bemutató időpontja:

2016. november 26., MU Színház

Stáblista:

Vélemény: