Színház

Egy nap dátum nélkül / Magdalena

előadás, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Egy nap dátum nélkül
Az Egy nap dátum nélkül című est első előadását Karinthy Frigyes Egy reggel dátum nélkül című verse ihlette. Az előadásban rövid történetek váltják egymást sodró ritmusban, képek egy-egy emberről, helyzetekről. Mindegyik így vagy úgy kicsit más, a végén mégis az az érzésünk, hogy a lényeg ugyanaz: az elmúlás és valóság. Mindannyian megannyi szenvedést gyűjtöttünk össze életünk folyamán, amelyek kimondatlanul halmozódnak fel lelkünkben. Bezárjuk magunkat az általunk vállalt és oly szükségszerűnek megélt, rohanó, "semmire sincs idő" világában. S miközben a halál felé száguldunk, lepereg előttünk az élet.
Tánc: Lendvay Zsóka, Ivanics Lilla, Olga Maslennikova, Rózsa Barbara, Ivanov Gábor, Rubi Anna, Baán György, Vida Gábor, Spala Korinna
Jelmez: Nemes Nóra
Dramaturg: Nemes Orsolya
Koreográfia: Nemes Zsófia

Magdalena
Szép Ernő Csillagok, A gyertyának repült a lepk és Köszönöm című versei adják az alapját a műnek, amely egy szerelem története: 'se vele, se nélküle' kapcsolat érzelmi hullámai csapnak át fejünk felett. Leo Mujic Belgrádban született fiatal koreográfus. Neves társulatok tagjaként és szabadúszóként nagy hírnevet szerzett magának Európa-szerte, mind a klasszikus balett, mind a kortárs tánc területén. A tavalyi sikeres Tavaszi Fesztivál záró est után pedig ismét a PR-Evolution Dance Company tagjaival alkot.
Tánc: Spala Korinna és Baranyai Balázs
Zene: Bach
Koreográfia: Leo Mujic

A(z) Szkéné Színház előadása

Bemutató időpontja:

2013. április 27., Szkéné Színház

Stáblista:

Hozzászólások