Színház

Együtt

mozgásszínház, magyar, 2015.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

"A fájdalom eltűnt a nap folyamán, a test ölelés-igénye azonban megmaradt. A test vágyja a másik testet. Azért születtünk a testbe, hogy egyesüljünk a másik testtel. A testről érzékenysége és magánya miatt írok. Egyik testből a másikba. Behunyom szemem és megnyugszom, lassan álomba merülök. Lelkem a testemen át énekel." (Miroslav Mandić)

Az Együtt annak az előadásciklusnak a második része, amely a párkapcsolat problémáját dolgozza fel annak különböző fázisaiban. Az első darab, a Monológ című előadás egy olyan férfi szerelmi vallomását állítja színpadra, aki képes beszélni életének egy meghatározó csalódás élményéről.Az Együtt ennek a szerelmi kapcsolatnak a továbbgondolása egy olyan helyzetben, amikor a szerelem megvalósul, a férfi és a nő együtt van, élik a szerelmet. Mégis mi akadályozza együttlétüket? Vajon fel tudják használni kapcsolatukat, hogy valamit közösen hozzanak létre? Melyik az a pillanat, amely örökké tarthatna? Miért kell megszakítani? A Nyári Mozi Színházi Közösség mozgásszínházi előadás többek között ezekkel a kérdésekkel foglalkozik előadásában.

A(z) Bakelit Multi Art Center előadása

Stáblista:

Hozzászólások

6/10
doktormacko1 2015 máj. 07. - 22:47:01 6/10
6 / 10 jobbra számitottam . valahogy nem volt együtt ez az elõadás . Fõleg avége sikerült furcsára . a szereplõk kimentek , a nézõk meg ûltek és nem tudták , hogy mi a helyzet. ezen egy kis odafigyeléssel könnyen lehet javitani.