Színház

Fantastic Show

táncelőadás, magyar, 2006.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Vadim Jelizarov Táncszínház előadása káprázatos, sodró lendületű és rendkívül professzionális. Jeleneteikben szervesen ötvöződnek a klasszikus és modern balett, a néptánc és a sztepp, valamint a jazz és a társas tánc elemei. A színpadi megjelenítés teljesen új formáját hozták létre és talán nem túlzás azt állítani, hogy merőben új koreográfiát képviselnek.

A műsor első részében a Carmen ismert történetét láthatjuk táncban elbeszélve G. Bizet és R. Scsedrin örökzöld klasszikus zenéjére először született olyan színpadi előadás, amelynek alapjául a társastánc stílusa és technikája szolgál.

A show alapvetően követi az eredeti történetet: középpontjában Carmen, valamint a két rivális férfi Jose és Torero tragikus végű szerelmi háromszöge áll. Jose imádja Carment, utóbbi viszont a mindenki által kedvelt Toreroba szerelmes. Az előadás kiemelkedően látványos jelenetei: játék a kocsmában, harc a dohánygyárban, bál az ezredesnél és természetesen a bikaviadal

A műsor második részében a Fantastic Show produkcióban már tavaly (2005-ben) megcsodált számok legjavát láthatjuk viszont, címszavakban.: Bécsi keringő, Retro, Szoknya, Rock and roll, Quickstep, Manöken, Keleti tánc, Mambo, stb.

A(z) Erkel Színház előadása

Bemutató időpontja:

2006. április 10., Erkel Színház

Stáblista:

Hozzászólások