Színház

Fishez

előadás, 60 perc, 2018.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A kolozsvári Váróterem Projekt vendégjátéka.

A Maladype Színház CROSSROADS / KERESZTUTAK programsorozatának keretén belül bemutatja a kolozsvári Váróterem Projekt Fishez c. előadását, amely a TRIP Hajón (I. kerület Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló) látható szeptember 14-én 20:00 órakor. Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk!

A Váróterem Projekt 2020-ban ünnepli 10. születésnapját és ennek megünnepléséhez a Maladype is csatlakozni kíván a Fishez c. előadás Budapesti bemutatásával.

Állítólag a halaknak három másodperc a memóriájuk. Vagyis három másodpercenként rá tudnak csodálkozni az életre. Meglepheti őket egy visszhang. Ezzel szemben, mi, emberek képesek vagyunk akár több millió emléket is tárolni. “Megálltam. Ott az ajtóban. A félhomályban. Csak egy rövid percre, ami hét évig tartott. Libabőrös lettem. Bepikkelyesedtem. Csak a hangok zúgnak a fejemben. Felváltva. Legalább valami felszabdalja ezt az állandóságot.”

“Nem klasszikus tragédia, annyi biztos, nem jól megcsinált komédia, még csak nem is abszurd egzisztencialista allegória ez a játékosan nyomasztó látomás, amelyet a Sipos Krisztina koordinálta alkotócsapat elénk, azaz közénk, körénk idéz.” (Jankó Szép Yvette: Halasz? Nem halak! Játéktér, 2019. 03. 16.)

Játsszák: Csepei Zsolt, Rácz Endre, Pál Emőke, Varga Hunor-József

Zene: Emil Gherasim
Technika: Sipos Júlia
Rendezőasszisztensek: Gábor Zsófi és Vass Zsuzsanna
Produkciós asszisztensek: Rend Orsolya és Imecs-Magdó Levente

Bemutató időpontja:

2020. október 18.,

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások