Színház

Fiú, Leány, Bor

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Ciróka Bábszínázban éppen borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellett van szabad hely…

Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház borokra épülő exkluzív előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. Mi csak velük, a fiúval és a lánnyal foglalkozunk, akik közt nyilvánvalóan „működik a kémia”, de félnek elköteleződni egymás felé. Mindent és mindenki mást elhagyunk, kivéve a bort és az ízletes hidegtálat. A bor segítsége nélkül ugyanis talán soha nem találnának egymásra. Kell, hogy az elfogyasztott italok vérré váljanak bennük, mert e nélkül nem tudna az érzelem az ész fölé kerekedni. Pedig most erre van szükség.

Ezt a folyamatot a nézők testközelből követhetik végig, ugyanazokat a kiváló borokat kóstolva, melyeket a szereplők is fogyasztanak. Egy izgalmas kísérletet láthatnak, ahol Vera és Feri, azaz Tolnai Hella és Bárnai Péter színművészek, valós időben, a nézőkkel intim közelségben igyekszenek megtalálni az egymás szívéhez vezető utat.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások