Színház

Freak Fusion & Flying Bodies: cirQular – sétacirkusz

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Online cirkusz – utcai performansz – kiterjesztett valóság.

Mozdulj ki és élvezd a tavaszt, keresd a nyomainkat, csatlakozz hozzájuk! Töltsd fel a telefonodat és találkozzatok a Trafónál. Kövesd a jeleket, fedezd fel a várost!

A cirQular projekt a jelen bizonytalan időszakára reagál, és a korlátozásoktól függetlenül bármikor élvezhető. Ehhez az élményhez nem kell egy színházba beülni, de mégsem a kanapéról nézünk egy képernyőt. Része a kimozdulás, de mindenki maga dönti el, hogy mikor és kivel megy el a produkciót megtekinteni. Olyan ez, mint egy állandó köztéri kiállítás, ami ott van, de még sincs ott, és a saját mobilod által hozzáadott digitális dimenzió által válik teljessé. Egy szabadulószoba, egy városi séta és egy újcirkusz produkció találkozása.

Kiindulópont a Trafó. Innen egyénileg járható be a produkció útvonala a jegy mellé kapott térkép segítségével. Kérik, legyen nálad kamerával rendelkező és QR-kód leolvasására alkalmas okoseszköz (telefon vagy táblagép) - ez a feltétele annak, hogy követni tudd az eseményeket, illetve megnézhesd a produkciót.

Koncepció: Lennart Paar, Zoletnik Sophie
Kreatív munkatársak: Csuzi Márton, Szabó Mátyás Péter
Operatőr, vágó: Szabó János

Szereplők: Bölkény Balázs, Heizer Dominika, Farkas Júlia, Horváth Attila, Kiss Gergely, Kovács István, Kudlák Eszter, Lukács Levente, Máté Áron, Oberfrank Réka, Papdi Alíz, Podmaniczky Dorottya, Rácz Réka, Szentváry- Lukács Vajk, Szilvási Anna, Takács László, Turai Bálint, Zsíros László, Weszelovszky Anna

 

Hozzászólások