Színház

Grace és Glória

előadás, 2019.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Hogyan adunk számot életünkről? Miért vagyunk ezen a világon? Nincs ember, akit ne foglalkoztatna ez a kérdés, hiszen életünk minden percében ott ólálkodik körülöttünk az elmúlás. 

Grace-t, az idős parasztasszonyt nemrég engedték ki a kórházból. Gondozója, a New York-ban nagy karriert befutott önkéntes szociális munkás, Gloria, mellette akar állni utolsó óráiban. Kettőjük megható történetét örökíti meg Tom Ziegler, az ismert amerikai író, miközben a néző önfeledten nevethet az élet abszurd helyzetein is. Egy érzelmekkel és humorral teli történetet lát a néző hitről, életről és halálról. 

A(z) Pinceszínház előadása

Bemutató időpontja:

2019. március 15., Pinceszínház

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

3/10
jpforgas 2019 ápr. 04. - 21:40:56 3/10
Sajnos ez egy elvezhetetlen es kiabrandito eloadas. Ennek a legfobb oka maga a szindarab es a szoveg, mely egy erzelmeskedo, banalis, felszines es atlatszoan manipulativ tortenetet ir le. Sulyosan irritalo ha az iro az erzelmi hatas erdekeben kizarolag olyan olcso es bevalt trukkoket hasznal mint a rak es a remenytelen haldoklas, meghalt gyerekek, isteni gondviseles (!!) es szirupos dialogusok. Pedig ez a tortenet egy haldoklo rakbeteg no es egy onkentes hospice latogato teljesen valoszinutlen erzelmi egymasra talalasarol szol. Kozben gyermetegen filozofalnak az elet ertelmerol, a maganyrol es a fiatalok onzeserol. Sajnos ebbol az anyagbol a szineszek sem tudnak semmit kihozni. Kutvolgyi Erzsebet alakitasa alig elfogadhato, de Juhasz Reka Gloria szerepeben teljesen hiteltelen es alakitasa gyakran inkabb erzelmes ripacskdoasba fajul. Nagyon kar, mert a Pinceszinhaz az utobbi idokben tobb nagyszeru es emlekezetes eloadast is produkalt melyeket feltetlenul erdemes megnezni (Geza gyerek, Tribadok ejszakaja, Paravariete).
bestboy 2019 márc. 18. - 11:24:30
Nagy élmény volt! 10 /10