Színház

Houdini, a varázslatos musical

musical, 2016.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A musical a híres, magyar származású illuzionista, Harry Houdini életét mutatja be dalokon és bűvésztrükkökön keresztül.

A darab a csodákról, a varázslatról szól, egy fiatalemberről, aki Magyarországról indult a családjával szerencsét próbálni, és akit kitartása, akarata és hite segítette abban, hogy világsztár lehessen. Furcsa, érzelmes zenés történet, és ugyanakkor a közönséget is megmozgató, interaktív illuzionista show, mely kicsiknek és nagyoknak egyaránt szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, és elvakultságról, a szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról szól. Houdini megígérte az apjának, hogy megtalálja a csodát. Egész életében ezt kereste, és ahogy később állította, sikerült megtalálnia. Nem kereste, nem tanulta, és egyáltalán nem is próbálta megfejteni a csoda titkát. Egyet tett, hitt benne. Most Ön is beléphet Houdini fantasztikus világába, találja meg velünk a csodát!

A musical a Szemfényvesztők című film látványvilágára épül vagyis egy mai, modern és meghökkentő látványt ígér a nézők számára!

A(z) MOM Sport Uszoda és Sportközpont előadása

Hozzászólások

1/10
Smedina 2016 nov. 08. - 11:07:14 1/10
Mi halluttuk viszont semmit nem lattunk a 10. Sorbol. A helyszin kritikan aluli volt, a beleptetes lassu, a ruhatar kotelezo es fizetos es majdnem egy orat alltunk erte sorba. A szekek bezsufolva, alig kaptunk levegot :( a gyerekek semmit nem lattak, a felnottek is leginkabb csak az elottuk ulo es nyujtozkodo fejeket :( Nagyon sokba kerult es nagyon csalodottan tavoztunk.
1/10
Barca234 2016 nov. 06. - 15:42:38 1/10
Nem lehet hallani sajnos semmit, mert rossz a hangosítás (7.sorban ültem). Katasztrofális a szervezés (45 percet álltam sorba a ruhatárhoz). A színészeken látszott, hogy tényleg akartak, de sajnos értékelhetetlenül rosszul sikerült. Szégyellje magát az, akinek van pofája egy ilyenért húszezreket elkérni.
5/10
era8 2016 nov. 05. - 01:11:20 5/10
Nem tetszett. Lehet, hogy a rossz hangosítás az oka. A negyedik sorban ültem, nem lehetett érteni, amit mondtak/énekeltek. A színészek láthatóan próbáltak mindent beleadni, hiába. Egyetlen dallam sem maradt meg. Parkolni pedig lehetetlen! A MOM park garázsa is csordultig telt.