Színház

Írók, gyilkosok, lúzerek

előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Egy tér, két színész, számtalan karakter. Friedrich Dürrenmatt Késő őszi esti órán című bűnügyi története és Jókai Mór A jószívű ember című bohózata igazi jutalomjáték, két egyfelvonásos, egy-egy íróval a főszerepben. Az egyikben egy rajongó és a szerző beszélgetnek a sokak által nagyra becsült író regényeiről. A másikban az írót sokan és sokféleképpen zavarják meg munkája közben: van, aki ajánlást kér, van, aki gyászbeszédet, de olyan is akad, aki szerelmet?
Mulatságos krimi és szórakoztató bohózat két írózseni tollából.

A(z) József Attila Színház előadása

Bemutató időpontja:

2016. szeptember 17., József Attila Színház

Stáblista:

Szereplők

Korbes / Író
Hofer / Ismerős, Kritikus, Aspiráns, Honleány, Csángó, Drámaíró, Ideál, Léghajós
Titkár / Igazgató

Hozzászólások

7/10
doktormacko1 2017 febr. 20. - 22:33:07 7/10
02.20. Apró probléma , hogy nem ez a mûsor. A szórakoztató bohózat nincs , Thomas Mann Nehéz óra felolvasás van. Ha nem nagy gond , ki kéne cserélni .
K.Zsófi 2016 dec. 03. - 14:10:49
Az elsõ darab, a krimi nagyon jó volt, a második, a komédia viszont nem valósult meg, helyette Verebes István felolvasott egy novellát, arra hivatkozva, hogy a premier elõtt lebetegedett a másik színész, és úgy döntött, rövidebb idõ alatt nem készítenek fel egy másik színészt. Csalódás volt, mert nem erre számítottunk, bár az elsõ eladás sikere némileg kárpótolt. Mindenesetre nem tartom korrektnek, hogy nem az az elõadás valósul meg, amit meghirdetnek.
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás