Színház

Kamarás Iván: Veled maradok

koncert

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Koncertszínház.

Színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek; Kamarás Iván csodás hangja és gitárja, valamint a Veled Maradok Band. Négy zenész, öt hangszer, 1 színész: színházi kulisszajárás, a színház diszkrét bája, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok. Olyan közönségkedvencek csendülnek fel, mint a Meseautó, a Kicsit szomorkás a hangulatom máma, a Te ott állsz az út végén, sőt Kamarás Iván saját dalai is, például a Polinéz sanzon, amellyel A Dal színpadán már hatalmas sikert aratott, vagy a Valentin napon debütált, pályázatnyertes dala, amely máris a nézők kedvence.

A produkció tökéletes választás 18-99 éves korig mindenkinek.
A csodás dalok, a sármos Kamarás Iván, színház, koncert, minőségi szórakozás. Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többieknek kiemelten ajánlott.

KAMARÁS IVÁN korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása országos ismertséggel párosul.
Jászai Mari-díjas színész, aki az ország vezető színházaiban immáron 25 éve játszik főszerepeket, amelyet számos szakmai és közönségdíjjal tüntettek ki. Filmszerepei is kiemelten ismertek és meghatározóak: A miniszter félreléptől, az Üvegtigrisen át, közönségkedvenc alkotások, az utóbbi évtizedek legsikeresebb magyar filmjei.
Prózai és filmszerepei mellett, számos zenés darab főszerepét is játszotta már az ország vezető színházainak színpadán. Többek között: a Vígszínházban, az „Egy csók és más semmi” című előadás főszerepében, a Szegedi Szabadtéri Játékokon a „Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” Józsefeként, a „Volt öt évünk” című musicalben, a MÜPA színpadán, Malek Andrea partnereként, vagy A Játékkészítő kalóz kapitányaként, 50 ezer néző előtt, a Syma színpadán. Bombajó című szólólemeze 2000-ben jelent meg, de közreműködője volt több albumnak is. A legnézettebb zenés televízió műsorok sztárja, láthattuk a Csináljuk a fesztivált című műsorban, legutóbb Szulák Andreával a Nagy Duettben, a Dancing with the Starsban, illetve a Sztárban Sztár és A Dal című műsorokban is, ahol már saját dalával debütált.
Önálló koncertjei is nagy sikert arattak: Idegenek az éjszakában címmel Frank Sinatra és kortársai zenei világával varázsolta el a nézőket, a My Waytól, a Volare-n át. Majd következett az EGY FESS PESTI ESTE című koncertje, amely nem egy poros színész est, hanem a ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film) zenéi a magyar fimgyártás aranykorát idézik.

Közreműködik: 

Kerekes Ali (gitár)
Hárs Viktor (nagybőgő)
Fazekas András (dob)
Cséki Kálmán (zongora)

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások