Színház

Kasimir és Karoline

előadás, 120 perc, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A müncheni Oktoberfest forgatagában jobb sorsra érdemes emberek sodródnak álmaik, illúzióik nyomában: szeretnének kiszabadulni a mindennapok szorító gondjaiból, elmenekülni életük nyomasztó, kisszerű valósága elől... A különös, groteszk és kacagtató haláltánc figurái súrolják egymást, összetalálkoznak, majd elválnak, és az élet, a vásár, az ünnep és a sör folyik tovább. Szerelmespárok bomlanak fel és rendeződnek át a kíntorna keserédes dallamára, míg az állandó felejtés-mámorban a körülmények és az önmaguk elől futó emberek szép lassan cselekvés- és gondolkodásképtelen marionettbábukká válnak...

A(z) Móricz Zsigmond Színház előadása

Bemutató időpontja:

2008. november 22., Móricz Zsigmond Színház

Stáblista:

Hozzászólások

Gabriella54 2008 dec. 15. - 21:32:17 Előzmény lillaeszter
Nagyon kíváncsi vagyok rá, különösen hogy a nyíregyházi kedvenceim valósággal csapatostul szerepelnek benne! Csak az a fránya 270 km Pesttõl - de nem gond, majd összehozzuk hogy még valami más darabot is megnézünk és úgy már könnyebb :)
lillaeszter 2008 dec. 12. - 21:15:00
Szerintem nem rossz darab, mert megmutatja, hogy akármennyire tagadod hogy vkit nem a pénzért vagy valami másért szeretsz mégis lehet hogy úgy van. (Kinek nem inge ne vegye magára, de gondolkozzon el rajta!) Szóval nézzétek meg!