Színház

Két magas nő meg Ő

előadás, magyar, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ez a produkció bárhol, bármelyikünkkel megtörténhet szerte a világban. A magány a család hiánya, hogy egyedül éljük meg örömeinket, bánatunkat, és ünnepeinket igen nyomasztó érzés. Megpróbálunk elmenekülni a kihívások, az igazi megmérettetések elől, a kuckónkba bújni, ahol a rózsaszín babaszobát felépítettük, s amely megvéd az élet rideg, unalmas egyhangúságától. De mi van, ha egyszer álmunk beteljesedik és valóra válik?
Ez a történet két 40 éves nő és egy férfi kapcsolatáról, álmairól, és azok kilátástalan magányáról és útkereséséről szól.
Az ő elképzelésük a tökéletes életről egy kissé szatirikus, szeretni való formában, amely tragikomikus, a szomorú és a vidám között egyensúlyoz.
Egy tragikomédia boldogságról és hazugságról.
Egy abszurd darab, abszurd megoldásokkal és pillanatokkal, amely igen fűszeres humorral ábrázolja a három negyvenéves ember élettörténetét a magányról, álmokról, arról, hogy "Mindenkinek joga van a boldog élethez".
Teli meglepő fordulatokkal, ahogy egymásba kapaszkodik majd ejti le egymást ez a három ember, mintha egy hullámvasúton ülnénk.
Bármikor, bármi áron csak örömet kell, hogy szerezzünk magunknak és magunk világát álmodjuk tovább. De lehetséges ez?

A(z) Manna Produkció előadása

Bemutató időpontja:

2017. május 6., Manna Produkció

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások