Színház

Krimi

előadás, 2010.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Marston család tagjai épp túl vannak egy családi kupaktanácson. Az idős Mr. Marston közölte fiaival: Jamesszel, Johnnal és Rogerrel, menyével Céliával és fiatal feleségével, Irisszal, hogy nem határozott még a családivagyon elosztásáról, de mindaddig a pénzt, az ékszereket és az értékpapírokat a szobájában lévő páncélszekrényébe zárja.
Ezt tudomásul véve, mindenki visszatér megszokott napi tevékenységeihez. Mindenki meglepetésére megérkezik Tommy, a Marston fivérek kishuga, aki az apa hívására látogat haza hat év után. S mikor így együtt a család, Miss. Pickford, a család mindenese, bejelenti az apa halálát. Tommy azonnal akcióba lép, és megállapítja, hogy nagy valószínűséggel gyilkosság történt, s a rendőrség érkezéséig bezárja a szoba ajtaját, a kulcsot pedig magánál tartja.
Megkezdődik a házinyomozás és egyben a kulcs utáni hajsza. Mindenki be akar jutni a szobába, meg akarja szerezni a vagyont. De ki, milyen módszerrel próbálkozik? Miért gondolja azt, hogy neki van rá leginkább szüksége? Ki kivel szövetkezik az ügy érdekében? Kinek milyen titka, avagy titkos vágya van a család előtt? És valójában ki az igazi gyilkos?

A(z) Figura Stúdió Színház előadása

Bemutató időpontja:

2010. május 25., Figura Stúdió Színház

Stáblista:

Szereplők

James Marston
Roger Marston
Célia (a felesége)
Tommy Marston
Miss Pickford

Hozzászólások