Színház

Magda Cabaret

előadás, 2011.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

MAGDACLAN kortárs cirkusz együttes, hat fiatal tehetséges cirkusz előadó és egy nemzetközileg elismert dramaturg közös összefogásából született meg. Alessandro, Giulio, Davide, Daniele, Erika és Giorgio a Torinoi Filc Cirkusz Iskola növendékei voltak ott kezdték el pályájukat együtt Roberto Magro az Iskola művészeti igazgatója szárnyai alatt.
Azért döntöttek úgy hatan, hogy Roberto Magro vezetésével megalapítják aMAGDACLAN-t, mert hisznek abban, hogy napjainkban a tradicionális cirkusznak nyitnia kell az új irányzatok felé, ami más, mint a cirkusz!
Nem céljuk, hogy megújítsák, a tradicionális cirkuszt inkább úgy vélik azt, hogy a kortárs cirkusz a hagyományos cirkusz fia.

A MAGDACABARET egy formabontó előadás, amit a költészet és bolondos szórakoztatás inspirált. Ahol a kortárs cirkusz belefut a táncba és a színjátszásba majd ezek keveredése egy nyelvezetté alakult át.
Egy zsonglőr, akinek nincsenek fizikai határai, miközben egy óriási gömbbel játszadozik, és kisebb nagyobb sikerekkel uralkodni próbál rajta.
Egy artista páros akrobatikus duettben táncolva harcolnak egymással, egy postás miniatűr biciklién vicces stripteas -zel elfoglalja a játszóteret.

A(z) Gödör Klub - Erzsébet Téri Kulturális Központ és Park előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások