Színház

Molnár Csaba - Vadas Zsófia Tamara - Vass Imre: game changer 2.0

táncelőadás, 80 perc

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A game changer 2.0 a kutatómunka folytatása: az alkotóhármas visszatér a Trafó színháztermébe, melynek megbontása egy baltavágással már az első fázisban, októberben megkezdődött.

A game changer a Molnár-Vadas-Vass alkotóhármas hosszútávú, kísérleti együttműködése, mely a változás, megújulás, új művészeti terek nyitásának lehetőségeit kutatja. Az alkotófolyamat első, októberi (és februári) állomásán az alkotók egy feje tetejére állt világ bizonytalanságában merültek el. Megosztották a közönséggel személyes és művészi felismeréseiket és dilemmáikat, miközben nemcsak az előadók, hanem a nézők is rendhagyó helyzetekben találhatták magukat.

Ezúttal más alkotók és médiumok bevonásával teremtenek új helyzeteket néző és előadó között. A felszabadító mozgásnak, a tánc örömének és fontosságának továbbra is teret adva bontják tovább a saját határaikat - és a színházteremét is.

Az októberi game changer bemutató „egy szabályokat kifordító, önfeledt játékba sűrítette a feje tetejére állt világ életérzést. […] Reflektálnak a világ állapotára, visszatükrözik a tudatalatti folyamatokat, amik a színházak hosszú hibernációja alatt végbementek, és felteszik a kérdéseket, amiket még mi se nagyon teszünk fel magunknak arról, hogyan tovább.”
(Bálint Orsolya, színház.net)

Produkciós vezető: Kárpáti Lili Melánia
Produkciós partner: Katlan Csoport
Koprodukciós partner: Trafó Kortárs Művészetek Háza

Stáblista:

Hozzászólások