Színház

Munkatársas

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Vacsoraszínházi előadás.

"Hétfő reggel 7. Csörög a telefon, még lett volna fél órám… Persze, hogy a főnököm az. Úristen a prezentáció… Hú de hamar elment a hétvége.

Felvegyem? Kinyomjam?

7:05. Negyedszer hív. Egyszer végig fogom karistolni a kocsiját az irodakulccsal. Értem, hogy a főnököm, de tényleg hétfőn, tényleg reggel 7-kor???

Na felkelek, úgysem hagy békén.

Várnak a kedvenc kollégáim. Timike az önjelölt kincstárnok, aki elzárva tartja még a gemkapcsokat is már tuti 8:45-kor bent lesz. És vajon ma izzadni fogok vagy szétfagyni?Terike klimaxol és 18 fokon megy még télen is a klíma. Marika meg a 40 fokban is fázik és ha csak résnyire próbálod kinyitni az ablakot, már cirkuszol.

Kész rémálom. Na és az, hogy amikor én nyomtatok miért nincs sosem papír a nyomtatóban? És ki issza meg folyton a tejet? És tartsak bemutatót a wc kefe használatáról?

Arról ne is beszéljünk, hogy ha 15:58-kor fel merek állni az asztaltól úgy néznek rám, mint egy munkakerülőre, de ha a nagy mellű Évike indul el röpke 2 órával előbb, az senkinek nem fáj…

Hogy lett megint hétfő???"

Lehetsz főnök vagy beosztott, esetleg vállalkozó, a munkahelyi kollektívák, a beosztott és a vezetői karakterek zegzugos, szövevényes világába kalauzolnak el a hazai színjátszás nagyjai a humor, az improvizáció, valamint két munkahelyi konfliktus-szakértő segítségével, hogy a felhőtlen, önfeledt nevetés és egy finom 3 fogásos vacsora mellett – egyedi vacsoraszínházi köntösben praktikus eszközöket kapjunk ahhoz, hogyan éljünk túl a munkahelyi arénában.

Közreműködnek: Ágoston Katalin, Kovács Patrícia, Pokorny Lia, Elek Ferenc, Gönczi Dorka coach-mediátor, Varga Zsolt kommunikációs szakértő

Hozzászólások