Színház

Nylon revü

táncelőadás, magyar, 2005.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Rendhagyó divatbemutató és amorftánc. Szatyordzsigolók és zacskócicák. Minek az a sok textil?

Az eredetileg bevásárlóközpontokba készült rendhagyó divatbemutató hétköznapjaink elengedhetetlen tartozékait, a nylonzacskókat vonultatja fel. A köztéri előadáshoz Bodnár Enikő jelmeztervező, iparművész alkotott bizarr ruhákat és kiegészítőket kizárólag bevásárló- és reklámszatyrok, valamint műanyag csomagolások felhasználásával. A komikus látványelemekben bővelkedő zacskóshowban szatyordzsigolók és plasztikcicák mutatják be groteszk táncaikat fura nylon-lények és zacskókból kikandikáló végtagok társaságában.
A Nylon revü a Szarajevói Nemzetközi Táncszínházi Fesztiválon a elnyerte a 'Legeredetibb előadás' díját, szerepelt a budapesti Őszi Fesztiválon és a Sziget Fesztiválon, valamint többek között Eindhowenben (NL), Tczewben (PL), és Varsóban.

"A Szabó Réka köré csoportosuló színész-táncos szekció lassan kezd igazi társulattá válni, egy kivételes humorérzékkel és ironikus szemlélettel megáldott együttessé, akikről tudni lehet, hogy ha improvizálni kezdenek, minden ellenállás felesleges..." (Tóth Ágnes Veronika, Élet és Irodalom)

A(z) Tünet Együttes előadása

Bemutató időpontja:

2005. július 19., Tünet Együttes

Stáblista:

Hozzászólások