Színház

Padlásmesék

musical, 2003.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az előadásban részletek hangzanak el többek között a Padlás, Grease, Az operaház fantomja, Macskák, A muzsika hangja, Mary Poppins, Yentl, Jézus Krisztus szupersztár, Rémségek kicsiny boltja, Egy kis éji zene, Dzsungel könyve, Showboat, József és a színes szélesvásznú álomkabát, Valahol Európában, Sweet Charity címu musicalekből.

"Aki valaha volt gyerek, az tudja, minden padláson laknak szellemek. Aki felmerészkedett már a titkok sötétjébe, hallotta sustorogni őket. Aki belenézett a cserepek között beszűrődő fénycsíkba, látta a fényben táncoló porszemek mögött megvillanni kíváncsi szemüket. Mert a szellemek kicsik vagy nagyok, barátságosak vagy ijesztőek legyenek is, de mindíg kiváncsiak és szeretnek játszani. Tréfáik néha vaskosak, néha szelídek, de álarcuk mögött megbújik egy könnycsepp, egy mosoly, néhány sor költészet, a szeretet és a szépség. Csak meg kell találni. Erre teszünk mi kísérletet ebben az előadásban.
Azok a fiatalok, akik életre keltik egy ódon padlás szellemeit, hamarosan befejezik tanulmányaikat, és színészekké lesznek. Így természetes, hogy ők is szeretnek játszani, akárcsak a megidézett szellemek. Tartson hát velünk ebben a játékban 8 és 98 éves kor között mindenki, és érezze jól magát!"

A(z) Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások