Színház

Pé'z, hova mész?

vígjáték

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Vajdasági Tanyaszínház előadása.

Marin Držić “Dundo Maroje” c. műve alapján

A Tanyaszínház Pé’z hova mész címen futó előadása az egyik legrégebbi számon tartott jugoszláv dráma, a Dundo Maroje feltuningolt, mára írt, üzemanyaggal fullra töltött zenés-táncos változata, amelyet két fiatal színész, Berta Csongor és Ricz Ármin álmodott szökőkút köré, a zenéért Pálfi Ervin, a mozgásért Molnár Gábor Nóra volt felelős. Az önfeledt szórakozás mellett a kapzsiság, a pénzéhség, és úgy egyáltalán a pénz mozgását megfigyelő bohócjátékot a köznyelv már most, a turné elején is úgy emlegeti, mint az utóbbi évek egyik legüdítőbb Tanyaszínház-előadását.

Rendező: Berta Csongor és Ricz Ármin

Az előadás szereplői: Búbos Dávid, Budincsevity Krisztián, Dedovity Tomity Dina, Dienes Blanka, Dudás Dániel, Grgity Nikoletta, Hajdú Sára, Horváth Blanka, Huszta Dániel, László Roland, Magyar Zsófia, Nyári Ákos, Pásztor Dániel, Tóth Dániel, Váci Nándor és Verebes Andrea.
És akik nélkül nem lenne előadás, azok a munkatársak: Oláh Csongor, Pócik József, Markulik Balázs, Molnár G. Nóra, Pálfi Ervin, Puskás Zoltán, Ricz Ármin, Berta Csongor, Gombos Dániel és Magyar Attila.

 

Hozzászólások

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás