Színház

Pinkó, az ördög fia

előadás, magyar, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Pinkó, az ördög fia nagy árat fizet azért, mert torkosságában megette a szegény ember puliszkáját. Varázslatos erejével szolgálja három évig, és így busásan megtérül a kár. Animációs, maszkos, élő zenével kísért előadás. Az idei VIDOR Fesztiválon láthatják a nézők az előadás előbemutatóját!

A Térszínház 1969 óta működik. Színházi műhelyünk célkitűzése, hogy festői benyomások helyett, Gordon Craigre utalva, architektonikus élményt adjon. Innen a: "tér". Alkotó dramaturgiai munkánk során a klasszikus értékek és a korszerűség egységére törekszünk.
1987-től pályázati színházként működünk. Az első négy évadban az MTA Soros Alapítványa támogatásával dolgoztuk ki azt az utazó, közművelődési színházi modellt, amit azóta is művelünk a különböző pályázatokon nyert támogatásokból. Színházi munkánkkal összhangban művészetpedagógiai kurzusokat, az anyanyelvi nevelést szolgáló továbbképzéseket és műhelyeket tarunk pedagógusoknak, hitoktatóknak, színjátszóknak és rendezőknek. Rendhagyó óráinkkal és cselekvő elemzéseinkkel az iskolai olvasmányokhoz nyújtunk gyakorlati segítséget. 1998-ban elnyertük az évad legjobb alternatív színháza díjat. Óbudán, a Zichy-kastélyban évente 100-150 előadást tartunk, és ezen túl előadásainkkal járjuk az országot és a határon túli magyarlakta vidékeket. (Bucz Hunor)

A(z) Térszínház előadása

Bemutató időpontja:

2009. szeptember 25., Térszínház

Stáblista:

Hozzászólások