Színház

Pusztuló

előadás, magyar, 2016.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Mivé lett a posztmodern kommunikáció? Miért és mennyire üresedett ki az emberek közötti intellektuális kapcsolat? Mióta hazudik az arcunkba a média? Lehet-e még egyáltalán érdemben beszélni a mindenkit feszítő problémákról, vagy réges-régen elnyelt mindent a politikai csatározás és a felszínes showműsorok fertője?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Spirita Társulat szatirikus vígjátéka, amely az Odaba Show című kitalált tévéműsor forgatásán játszódik, és bepillantást enged a résztvevők ? műsorvezetők, vendégek, asszisztensek ? kifelé játszott és befelé megélt életébe egyaránt.

Odaba Zsolt és Sírásó ?Ricky? Richárd meghívnak a talkshowba hat extravagáns figurát ? például egy liberális ellenzékit, egy kormánypárti szóvivőt, egy szélsőséges tüntetőt, egy vidéki tanítót, egy kábítószeres ügyekbe keveredett papot -, akik szerintük Magyarország jellegzetes problémáit és/vagy irányait képviselik. Még nem is sejtik, hogy hamarosan elszabadul az elfojtások, a beteljesületlen szerelmek és az örökös élethazugságok pokla?

A(z) Spirita Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2016. október 27., Spirita Társulat

Stáblista:

Szereplők

Odaba Zsolt, az Odaba Show házigazdája
Sírásó ?Ricky? Richárd, szociálpszichológus
Hervai G. Viola, Sírásó asszisztense
M. Hegedűs Dávid, Odaba asszisztense
Körmössy Lajos, vidéki tanító
Szegfű Gusztáv, liberális ellenzéki
Sávos Árpád, neonáci agresszor
Káderik Dóra, kormányszóvivő
Szkácsik Piusz, alkoholista pap
Szivár Alexis, hippi aktivista

Alkotók

Hozzászólások