Színház

Rajkók

musical, 2 felvonás, 2020.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

„Gyerekkoromban nagyon szerettem a vonatot. Új utak, új tájak, új emberek, új kalandok. Orromat az ablaknak szorítva néztem kifelé. Csodás volt számomra. Mindig úgy hittem, hogy mi állunk és a táj hátrafelé szalad, míg egyszer csak lelassul, megáll, s egy másik helyen szállunk le. De az a vonat, akkor egész máshova vitt minket...”

Horváth Krisztián és Moravetz Levente számos musicalt, zenés darabot jegyeznek együtt. ( Zrínyi 1566 – A Fejedelem – Isten rabjai – vagy a könnyűműfajban oly nagy sikerrel futó - Örömlányok végnapjai, vagy a Ha Jő A Nő című zenés vígjátékok. ) Mostani művük, az előzetes felmérések szerint, ismét hosszú szériával kecsegtet. A második világháborúban gyerekeket szállító vonaton, néhány felnőtt elhatározza, hogy művészcsoportot szervez belőlük, így próbálják megmenteni őket, a várható szörnyűségektől. Számos pécsi, budapesti és egri színész adta hozzá nevét és tehetségét az előadás létrehozásához. Horváth Krisztián, - a tőle megszokott - színes dallamvilága ismét több slágergyanús zenével kápráztat el minket. Mint ahogy Moravetz Levente, aki műveiben, a legszörnyűbb pillanatokban is képes megnevettetni minket, ismét fordulatos szituációkkal és lelket melengető dalszövegekkel várja a nézőket. És persze ott vannak a gyerekek! A Rajkók!

Főbb szerepekben:
JÓNÁS Judit – CSÁNYI Dávid – LUKÁCS Dániel – RÁCZ János – ÁKLI Krisztián – LÁSZLÓ Csaba – RÁCZ István Gergő – Richard DAVIDSON – BAKÓ Lajos… és még sokan mások, s természetesen a RAJKÓK

A(z) Pécsi Harmadik Színház előadása

Bemutató időpontja:

2020. április 18., Pécsi Harmadik Színház

Stáblista:

Hozzászólások