Színház

Rozsda lovag

mesemusical, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A népszerű Rozsda lovag végre színpadon! Kalandos mese-musical a Csodalények Erdejének mélyéről, Páncélvárból, ahol a Rozsda lovag Koksszal, a több ezer éves sárkánygyerekkel, és Szélvésszel, a talpraesett várkisasszonnyal él.
Zenekar: Cserta Gábor, Kovács Gergő, Kovács Zsolt, Réti Anikó, Ruff Tamás

Két szög, három csavar, négy irodakapocs és... egy Rozsda lovag!
A Rozsda lovaggal jön Szélvész várkisasszony és a beszélő süvege, Koksz, a sárkány, Nyivák, a vérfarkas, és más csodalények. Jörg Hilbert írta és rajzolta, Felix Janosa pedig hangszerelte azt a népszerű musicalkönyvet, amelyet - Magyarországon először - a Vörösmarty Színház is bemutat, mégpedig egy kalandos mese-musical formájában. A Rozsda lovagot Bozsik Yvette rendezi.

"Anyaként nagyon fontos számomra, hogy a gyermekeimnek élményt tudjak adni. Ebbe pedig beletartozik a színház is, sőt, úgy érzem, a színházra való nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Sok gyerekdarabot rendeztem már több korosztály számára, még csecsemőelőadást is. Szerintem egy jó gyerekelőadásnak látványosnak kell lennie, sok-sok történéssel, követhető dramaturgiával. Egy musical pedig mindig jó lehetőség arra, hogy a tánc, az ének, az élőzene és a szöveg együtthatása megadja a játék ritmusát, energiáját" - véli az előadás rendezője, Bozsik Yvette.

A(z) Bozsik Yvette Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2013. január 20., Bozsik Yvette Társulat

Stáblista:

Szereplők

Rozsda lovag
Szélvész várkisasszony
A várkisasszony beszélő süvege
Koksz (a sárkány)
Fagylaltárus
Cirkuszigazgató
Nyivák (a vérfarkas)
Fokhagyma Gerezd gróf (vámpír)
Hasbeszélő

Alkotók

Hozzászólások

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás