Színház

Tango Sensual

tánc-show, magyar, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Monumentális tangókoncert több mint száz zenésszel és táncossal!

A Budafoki Dohnányi Zenekar Hollerung Gábor vezényletével, a Tango Esperimento zenekar, Vámos Vera énekesnő, a világbajnok argentin táncospár Guillermo Merlo és Fernanda Ghi, valamint a legnépszerűbb magyar tangótáncosok, köztük a világbajnok Budai László és partnere Glotz Mária, Götz Andrea és Szőllősi András, az európabajnok és világbajnoki döntős Kulik Johanna és latin-amerikai partnere Santiago Maciel, illetve az Argentin Tangó Táncszínház táncosai közreműködésével többek között Astor Piazzolla műveiből adnak elő.

A két zenekar először dolgozik együtt egy ilyen megaprodukció létrehozásában. A Dohnányi Zenekart és karmesterét Hollerung Gábort valószínűleg már nem kell bemutatni, a Tango Esperimento a tangó ún. "nuevo" vagyis modern akusztikus jazz eszközöket felhasználó irányzatának friss, fiatalos képviselői, akik megalakulásuk után azonnal fesztiválok állandó szereplőivé váltak.

A meghívott külföldi táncosok a világ számos színpadán bizonyították már tehetségüket: 2004 és 2006 között Fernanda Ghi és Guillermo Merlo háromszor táncolt teltház előtt és idén is fergeteges show-ra számíthatunk tőlük! Budai László és Glotz Mária, Kulik Johanna valamint Szőllősi András és Götz Andrea hazánk argentin tangó élvonalának méltán népszerű képviselői akik mindig megmozgatják a közönséget.

A(z) Müpa előadása

Stáblista:

Hozzászólások