Színház

The Wolf Project

táncelőadás, 55 perc, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Harcolhatsz a szörnyekkel anélkül, hogy közben magad azzá ne válj? A The Wolf Project-ben a koreográfusok, Kenneth Flak és Külli Roosna kitolják a hatalom és a manipuláció határait. Egy nagyon is fizikai dokumentum szembesít minket a valósággal és azzal, miként manipulálunk másokat, hogy úgy lássák a világot, ahogyan mi. A végén minden egy kérdéssé sűrűsödik össze: kinek higgyünk? Kinek a manipulációját fogadjuk el?

A koreográfusokról:
A norvég koreográfus és táncos, Kenneth Flak állandó helyet foglalt magának a holland táncszíntéren. Táncosként olyan koreográfusok darabjaiban dolgozott, mint Keren Levi, Blok & Steel és André Gingras. 2007-ben Gingras CYP17 című szólótáncáért Bessie díjjal tüntették ki. Koreográfusként God Studies #3 munkáját beválasztották a Holland Táncfesztiválra. A Gods és Driftwood előadásokért BNG díjra jelölték.

Külli Roosna észt táncos, koreográfus és tanár, hazai és külföldi koreográfusokkal dolgozik. Készített koreográfiát a többi közt az Észt Nemzeti Balett, a Kaunas Biennálé és a Hágai Klasszikus Fesztivál számára. Szólója, az Circle Through első díjat kapott a fehéroroszországi Vitebsk Nemzetközi Modern Koreográfia Fesztiválján.

A(z) Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház előadása

Stáblista:

Hozzászólások