Színház

Úgy táncolnék veled 3.

beszélgetés, magyar, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Interaktív színházi műhely a kortárs tánc népszerűsítéséért mindenkinek


A közel huszonöt éves, befogadó színházként (is) működő MU Színház számos színházi, táncos, képzőművészeti, zenei, irodalmi alkotónak biztosított már megmutatkozási és játszási lehetőséget. Márciustól havonta jelentkező új tematikus eseménysorozata most lehetőséget kínál arra, hogy a kortárs tánc iránt érdeklődők még közelebb kerülhessenek a műfajhoz. A résztvevők számára minden alkalommal két elismert alkotó részvételével tart szakmai programot.
A körülbelül egy óra hosszú ingyenes program három, jól elkülöníthető blokkból áll, melyet a kortárs táncélet egy-egy elismert alkotópárosa vezet moderátorként minden hónapban.
Beszélgetés az előadók között
Az alkotók egymás hozott témáiból felkészülve tartanak izgalmas szakmai párbeszédet, melynél a nézők is résztvevőkké válhatnak több ponton.
Vetítés
A nézők bepillantást nyerhetnek egy-egy színpadi jelenetbe, melyet az alkotók a helyszínen elemeznek is. A vetítés záró akkordjaként lehetőset biztosítunk arra, hogy minden felmerülő kérdést feltehessenek a művészek számára.
Beszélgetés az előadókkal
A már jól bevált közönségtalálkozók mintájára épülő záró blokkban résztvevőink egy pohár bor kíséretében beszélgethetnek kötetlenül az alkotókkal.

Beszélgetés Egyed Beával (Radioballet, Duda Éva Társulat) és Vass Imrével (HODWORKS, Tünet Együttes, STEREO Akt)
Témák:
- Mi történik, vagy mi nem történik a nézővel és alkotóval egy táncelőadás alatt?
- A kortárs tánc megítélése

A(z) MU Színház előadása

Hozzászólások

Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás