Színház

Úgy táncolnék veled

interaktív előadás, 2018.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Interaktív színházi műhely a kortárs tánc népszerűsítéséért mindenkinek.

A nagy sikerre való tekintettel újra jelentkezik tematikus eseménysorozatunk, mely lehetőséget kínál arra, hogy a kortárs tánc iránt érdeklődők most még közelebb kerülhessenek a műfajhoz. A résztvevők számára minden alkalommal két elismert alkotó részvételével tartunk szakmai programot.

Májusi házigazdák:
- Vadas Zsófia Tamara

- Szeri Viktor

Májusi témák:
"Mit eszik a szabadúszó kortárs táncalkotó?"
Performatív mesedélután megpihenve olyan mérföldköveknél, mint két táncos-koreográfus első találkozása az előadóművészeti intézményrendszerrel, a darabjaikról készült kedves-kegyes de "más nyelvű" kritikákkal és saját önterápiás céljaikkal.

Moderátor:
- Szemessy Kinga

PROGRAM: 

Beszélgetés az előadók között
Az alkotók egymás hozott témáiból felkészülve tartanak izgalmas szakmai párbeszédet, melynél a nézők is résztvevőkké válhatnak több ponton.

Vetítés
A nézők bepillantást nyerhetnek egy-egy színpadi jelenetbe, melyet az alkotók a helyszínen elemeznek is. A vetítés záró akkordjaként lehetőset biztosítunk arra, hogy minden felmerülő kérdést feltehessenek a művészek számára.

Beszélgetés az előadókkal
A már jól bevált közönségtalálkozók mintájára épülő záró blokkban résztvevőink kötetlenül beszélgethetnek az alkotókkal. 

Az esemény ingyenes, regisztrációhoz nem kötött.

A(z) MU Színház előadása

Hozzászólások

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás