Színház

Újévi Operettgála

operett gála, magyar, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Újév, Új sztár - Oszvald Marikát hosszú évek után a humor nagyágyúja Koós János váltja Magyarország leglátványosabb operett showjában.

Kezdjék az újesztendőt egy igazi magyaros újévi operett előadással, ahol a hagyományokra való tekintettel kerül bemutatásra az Újévi Operett gála.

2017-ben megújulva készül a Szegeden már hagyományossá vált Újévi operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda operett szerepre való visszatérését ígérik a szervezők.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.
Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában a festői szépségű Szegeden, a Nemzeti Színház színpadán.

A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a szegedi közönség, hisz minden januárban városunkban látható az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak. Amerikában, Izraelben, Németországban , Erdélyben, Oroszországban is a közönség kedvence lett.A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva. ?A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága? ? mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint ?a leglátványosabb magyar operett gála? címet.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

A hagyományossá vált operett gála, amely 2017-ben csak januárban lesz látható Szegeden, sztárja Koós János lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjával. A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

A(z) Szegedi Nemzeti Színház előadása

Hozzászólások