Színház

Urban Verbunk: Elemek tánca

táncelőadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

...Erdőtűz, özönvíz, légszennyezés és ipari bányászat. A Föld kizsákmányolásának utolsó óráiban járunk, a figyelmeztető jelek egyre jobban átszövik a bolygó mindennapjait, mi mégsem foglalkozunk vele eleget...

Pedig az ember e négy elem uralta világban él, négyféle temperamentummal és érzelmi tulajdonsággal felruházva. Tüzesség és higgadtság, szabadságvágy és konformitás, bátorság és félelem... minden embert különböző módon jellemző jegyek és tettek. Egyben azonban minden ember megegyezik: hogy senki sem élhet e négy elem nélkül, csakis általuk és bennük.

Ki így, ki úgy...

Mi tüzes ritmusokkal az ereinkben, magasan szárnyalva a levegőben, vagy épp szemben úszva az árral dacolunk jeges hullámokkal, s bízunk benne, hogy lábunk egyszer újra partot ér... Remélve, hogy még unokáinknak is ugyanígy lesz rá lehetősége.

Előadásuk a gyermek-, ifjúsági és felnőtt korosztály számára is élvezetes szórakozást, és egyben tartalmas ismeretszerzési lehetőséget is nyújt. Tradicionális néptánc modern színházi környezetben: ez az URBAN VERBUNK.

Videógrafika: Höltzl Gergely
Hang, fény: Next Stage Team
Művészeti igazgatók: Tóth Judit, Moussa Ahmed

Zene: Szitha Miklós
Ének: Paár Julianna, Ferenczy György
Közreműködik: Solymosi Máté, Vizeli Máté, Bognár András

Díszlet: DecorARTive
Jelmez: Papp Janó
Videógrafika: Höltzl Gergely

Előadják: az URBAN VERBUNK táncosai

 

Hozzászólások