Színház

Üveggolyók

gála, magyar, 2007.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az év vége közeledtével lassacskán átjár minket a Karácsonyi hangulat. Ilyenkor nem csak a közvetlen hozzátartozóinkra, barátainkra gondolunk, hanem azokra is, akik segítségre, támogatásra szorulnak. Ha tudunk, segítünk. De segítettünk-e már úgy, hogy mi is ajándékot kaptunk?
Az Üveggolyók című jótékonysági színházi estre, november 29-ére bárki vásárolhat belépőjegyet. A jegy árával a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítványt támogatja, aki egy elődadással ajándékozza meg az adakozót. Az Üveggolyók különlegessége, hogy csak ez alkalommal láthatja a közönség.

Az Üveggolyók egy színházi ügyelő története arról, hogyan ébreszti rá az unokája arra, hogy az élet apró örömeit felnőttként már csak a gyermekek segítségével vesszük észre.

A három részből álló előadás első részében a Soproni Petőfi Színház társulata Keresztes Ildikó szereplésével a Légy jó mindhalálig! című musicalből ad elő részletet. Második részében a MOMENTÁN Társulat Modern Mese című rendhagyó színházi produkcióval lép színpadra. A MOMENTÁN Társulat - a Nyugat-Európában és Amerikában már népszerű - interaktív színház első hazai képviselője. Végül egy egyedülálló komolyzenei és színpadi produkció zárja az estét, melyben közreműködik Várnagy Andrea és Farkas Zsolt zongoraművészek, valamint Dienes Ilona és Árendás Miklós táncművészek. A színpadon megjelenő történeteken Koltai Róbert és két vendége, Tóth Auguszta és Szabó Győző kalauzolja végig a nézőket. Az Üveggolyók rendező, koreográfusa Simonyi Krisztina, akinek a nevéhez olyan produkciók fűződnek, mint A királykisasszony cipője (rendező), Luxemburg grófja (ének, koreográfus) és az Óz, a csodák csodája (rendező-koreográfus, színész).

A(z) Thália Színház előadása

Bemutató időpontja:

2007. november 29., Thália Színház

Stáblista:

Hozzászólások