Színház

Valami csaj(ok), avagy egyszeröt

dráma, magyar, 2015., 15 - 99 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Neil LaBute darabja a főszereplő érzelmes, csalódásokkal teli, visszás vagy épp komikus élményein át tapint rá férfi és nő kapcsolatának problematikus pontjaira. A főhős, házassága előtti utolsó kalandként végigjárja eseménydús legény-életének színhelyeit, sorra felkeresve egykori szerelmeit. Célja: lezárni a múltat, hogy új lapokkal indulhasson a felelősségteljes jövő felé...

A múlttal való szembesülés fontos azok számára, akik előre akarnak lépni az életükben, de vajon jóvátehető-e utólagos beszélgetések során az a sok hiba, amit az ember fiatal korában felelőtlenségből, hiúságból, tetszelgési vágyból vagy akár csak figyelmetlenségből elkövetett?

A Pasiban (a főszereplő neve Guy) mindenki magára találhat, aki valaha is nosztalgikus érdeklődéssel fordult a múlt felé, aki valaha is megpróbálta átmenteni múló fiatalságának kalandos, sokszínű világát az egyre szürkülő jelenbe. Biztonságos menedékünk a múlt, pedig örök talányok birodalma. Vajon hol lennénk, hogyan élnénk ma, ha bizonyos múltbeli dolgaink másképp alakultak volna? Vajon hogyan viselkednénk most, ha újra kettesben lennénk azzal a bizonyos régi szerelmünkkel? Egyesek örülnek az ilyen helyzeteknek, mások inkább elkerülik ezeket, mert a múltbéli szerelmekkel való találkozások általában meglepetéseket tartogatnak.

Az előadást csak 15 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

A(z) Csiky Gergely Állami Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások